Sayfa 135/199 İlkİlk ... 3585125133134135136137145185 ... SonSon
Arama sonucu : 1589 madde; 1,073 - 1,080 arası.

Konu: Senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir dayucuğum

1. İlacı da verdim azıcık mobilya kaldı. O ****** kolay kolay para kazandırmaz bekliyorum onu.

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Kaşıntı oldukça fazla, malümunuz üzre dün türübünden seyrettim daytradeci olaraktan siftah yapamadım ve herifi tırtıklayamadım.
    Bugün niyeti bozdum, siftah yabcam, enazından bikere vurup kaçmam lazım
    Trademi yazmıycam, ütülürsem Ayasofya pambikler.
    Reis seni seviyorum kaybedersen üzülüyorum ama yinede dalgamı geçerim ona göre

3. Salçayı naptın, bi arada yatak diyordun o mobilya mı

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Reis seni seviyorum kaybedersen üzülüyorum ama yinede dalgamı geçerim ona göre
    Beni vobda daytradeci olaraktan kimse yenemez dayucuğum beni anca ortavadeli öngörü ile yenebilirsiniz, dikkat et kendine

https://youtu.be/Jttb-2X9zgo?si=zHMeXGVH7c3Udh7q

5. Bugünlük donu deldirmeden kurtardım ilacı erken vermesem olacakmış iyi gitti. Senin cetonu makine yutabilir ama benim hissem baki

6. Teminatın hepsine, poz. Olsun olmasın Günlük nema çalışıyor. Yani 1 ay yatay takılsa bile ben aylık yüzde 4 nema getirisi alırım.

7. Bozkurt reisim hünkârım makineyi sallasam senin cetonu verir mi makine belki cetonu vermez ama donunu verir deneyim mi.

8. Bugün zatenn denüşük takılalım yarraa yan değil düz basalım dedik dün akşam, unuttun mu
    İstediğin gibi sallayabilürsün

Sayfa 135/199 İlkİlk ... 3585125133134135136137145185 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •