Sayfa 1357/1527 İlkİlk ... 35785712571307134713551356135713581359136714071457 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 10,849 - 10,856 arası.

Konu: Ortaya Karışık

1. [QUOTE=loruhlano;3235210]
    Sanki değil, Karşı platform direkt ön planda takip ediyor.....1)Kredililieri 2-) Açığa satış sözleşmesi olup, açığa satmış olanları....Asla nefes aldırmaz......!!!!

Trende 500 kişi olsun isterse, 1 kişi yüzünden treni zıp zıp zıplatır..... ...Sonra düşünürüz ki bu tren niye gitmiyor......

Speğin kendisi yapmıyor, platform programları tamamen bu olayı ön plana alarak yazılmış, hepsinde de.....

Not: Platformların gücünü ve neler yaptığını herkes tüm ayrıntılarıyla öğrense zaten, borsadan büyük bir çoğunluk kaçar...[/QUOT]

Yani benim aracı kurumdan girdiğim alış emrinin kredili olduğunu olduğunu biliyor.Doğru mu anladım.?Küçük veya büyük?

Sayın deniz kıran bey, kardemırd den 2,46 dan bir miktar ve 2,54 dende 3 miktar aldım. aşagıda sanki 2,2 var gibi ama bu daha daha aşagı olurmu ? bilinmez ama ben aldıgım fiyat ortalamasından memnunum. Ben sizden alkanın teknik analizini rica edecektim, bir gece vakti yazmıştım amvakit geçolmuştu belki dikkatinizden kaçtı . Şimdiden zahmetleriniz için teşekkürler.

Kredili işlemde o hisseyle ilgili karşı platformun ve ayrıca ana sistemin hesabınızı tamamen hafızasına aldığını zannederim biliyorsunuzdur..Şayet şansınız yaver gitti de 1.hisseden kredili işlemle para kazandınız ve o hisseden çıktınız, başka bir hisseye yine kredili işlemle alış yaptınız, 2.hissenin platformuna sizinle ilgili uyarı gidiyor ve sizi diğer hissenin de acısını çıkartacak şekilde bir formasyonla karşılıyor, zarar ettirmeden çıkartmıyor...Borsa sihirbazı olmanız lazım ki az bir zararla bu işten sıyrılabilesiniz.....İsterseniz deneyin....

[QUOTE=ILNESS;3235271]
     Alıntı Originally Posted by loruhlano Yazıyı Oku

Sanki değil, Karşı platform direkt ön planda takip ediyor.....1)Kredililieri 2-) Açığa satış sözleşmesi olup, açığa satmış olanları....Asla nefes aldırmaz......!!!!

Trende 500 kişi olsun isterse, 1 kişi yüzünden treni zıp zıp zıplatır..... ...Sonra düşünürüz ki bu tren niye gitmiyor......

Speğin kendisi yapmıyor, platform programları tamamen bu olayı ön plana alarak yazılmış, hepsinde de.....
    Not: Platformların gücünü ve neler yaptığını herkes tüm ayrıntılarıyla öğrense zaten, borsadan büyük bir çoğunluk kaçar...[/QUOT]
    Yani benim aracı kurumdan girdiğim alış emrinin kredili olduğunu olduğunu biliyor.Doğru mu anladım.?Küçük veya büyük?
    Aracı kuruluşunuz biliyor o ayrı, ayrıca hisseyi aldığınız spekülatörün platformu anında görüyor ve hisseyi değil, dikkatinizi çekiyorum sizin hesabınızı geriye dönük son 5 yıla kadar hafızasına alıyor, Bist ana merkez bilgisayarına gönderiyor.......Oldu da bu hisse de şansınız yaver gitti de biraz para kazandınız, ondan sonra gireceğiniz diğer hisselerin platformları kredili giriş yaptığınız an, direkt size oynuyor, isterse hisse de yüzlerce kişi hisse yükselecek diye bekliyor durumda olsun...Sizi artık tüm sezgisel platformlar kredili işlem yapan bir suçlu olarak kabul ediyorlar....Umarım anlatabilmişimdir..... ...Çok zor çoookkkkk........

5. [QUOTE=loruhlano;3235325]
     Alıntı Originally Posted by ILNESS Yazıyı Oku

Aracı kuruluşunuz biliyor o ayrı, ayrıca hisseyi aldığınız spekülatörün platformu anında görüyor ve hisseyi değil, dikkatinizi çekiyorum sizin hesabınızı geriye dönük son 5 yıla kadar hafızasına alıyor, Bist ana merkez bilgisayarına gönderiyor.......Oldu da bu hisse de şansınız yaver gitti de biraz para kazandınız, ondan sonra gireceğiniz diğer hisselerin platformları kredili giriş yaptığınız an, direkt size oynuyor, isterse hisse de yüzlerce kişi hisse yükselecek diye bekliyor durumda olsun...Sizi artık tüm sezgisel platformlar kredili işlem yapan bir suçlu olarak kabul ediyorlar....Umarım anlatabilmişimdir..... ...Çok zor çoookkkkk........
    çok teşekkürler sayın loruhlano.

6. [QUOTE=loruhlano;3235325]
     Alıntı Originally Posted by ILNESS Yazıyı Oku

Hocam,bu platformlar son zarardaki kişi satana kadar zorluyo mu yani?
    Ya da belli bir oranı döktükten sonra,tekrar oyunu başlatıyor mu?

7. [QUOTE=ILNESS;3235356]
     Alıntı Originally Posted by loruhlano Yazıyı Oku

çok teşekkürler sayın loruhlano.
    Son bir sorum olacak ozaman kredili işlem yapmasam bile ben bundan sonra kara listede olmaya devam edermiyim.?Öyleyse aracı kurum değiştirmek çözüm olur mu?

8.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    çok az be üstat. Bana özelden paranın vadesi dolunca yaz sana bundan daha fazla kazanç getirecek bir yol söyleyim hisse senedi bölümünde işlem yaparak. Lütfen paranın vadesi dolmadan yazma. Gaza gelip vadesinden cıkma...
    Üstad bizide gaza getircen şimdi.

Haydi sor sor..
    Acaba nedir nedir..
    Bisküvi denince akla..
    Tamam şimdi buldum.
    Eti eti eti. [emoji4]

Sayfa 1357/1527 İlkİlk ... 35785712571307134713551356135713581359136714071457 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •