Deniz hocam saygılar. Ereğli için pozitif görüşün devam mı? Bir grafik istirham edebilirmiyim. teşekkür ederim.
Deniz hocam saygılar. Ereğli için pozitif görüşün devam mı? Bir grafik istirham edebilirmiyim. teşekkür ederim.
BENJAMİN 5,36 ÜZERİNDE
5,55 İ GÖRÜR....
SAATLİKTE BAYRAK VAR.
SECİME YAKIN SAPI GÖSTERME POTANSİYELİ ÇOK YÜKSEK BİZE.
![]()
Tuşlara kendimiz basıyoruz son kararda.Kimse bize şurdan al şurdan sat demiyor.Deniz bey elinden geldiğince kendi sisteminde gördüklerini paylaşım yapıyor.Hiç kimseye al ya da sat da demiyor.Gereksiz bir çıkış olmuş.Sırf Deniz Bey için bu forumu takip eden o kadar insan var.Kendisini eleştirmeden önce sizin herhangi bir doneniz varsa karşı fikirde paylaşın bilgi sahibi olalım.Kozaa için dediklerinin hepsi çıktı.Ama 4.80 li fiyatlar hiç vermedi.5.50 yi görebilir dediği gün hisse bir alt desteğe kadar palalar tarafından indirildi kaldı ki hisse o vakit 570-580 aralığındaydı.DENİZ BEY senden ricamız sisteminde gördüklerini bizimle de paylaşmaya devam etmenizdir.Faydalı paylaşımlarda bulunan herkeze saygı ve selamlar.....
BEN TAKILMIYORUM LÜTFEN SİZDE TAKILMAYINIZ. BEN ÇOCUK RUHLU BİRİ DEĞİLİM BENDE SİNİR ÇOK NADİR OLUR
ELEŞTİRİLERE AÇIĞIMDIR YALNIZ BİZİM MİLLET ŞUNU ANLAMADI. TEKNİK ANALİZ SEN BİLEMEDİN O BİLDİ OLAYI DEĞİLDİR.
TAHTADAKİ HAREKETLERE REAKSİYON GÖSTERMEDİR. NE OLURSA NE YAPMALIYIMI KURGULAMAKTIR.
THY DA SABAH KARIMI ALDIK ÇIKTIM. BORSADA AÇ GÖZLÜLÜĞE GEREK YOK TATMİNKAR OLMAK GEREK. GÜNLÜK 1000TL OLSUN BENİM OLSUN.
YIL SONUNDA BAŞARI OVERALL I % KAÇ ARTIRMIŞDIR BENDEKİ TEKNİK ANALİZİN KARŞILIĞI.
O YÜZDEN BU KISIR DÖNGÜDEN ÇIKMAK GEREKİR DİYE DÜŞÜYORUM BEN BİLEMEDİN SEN BİLDİN OLAYI OLAMAZ. yAHU TAHTAYI BEN YAPMIYORUM Kİ NEREYE GİDİP NERDEN DÖNECEĞİNİ BİLİYİM. ELDEKİ MEVCUT ARAÇLARLA KENDİMİİ YAMYAMLARA KARŞI KORUMA OLARAK GÖRÜYORUM ÇİZİMLERİ.
KOZAL HER AÇIDAN TEKNİĞİ BOZULDU.
KOZAA
![]()
Yer İmleri