Sayfa 136/367 İlkİlk ... 3686126134135136137138146186236 ... SonSon
Arama sonucu : 2929 madde; 1,081 - 1,088 arası.

Konu: BRKO - Birko Birleşik Koyunlulular Mensucat

1. Eşleşme miktarına bakayım dedim. Sadece benim aldığım 10 lot vardı. Bir an biri 2 lot aldı. 12 oldu.

sonra iptal etti Kardeş aldığın 2 lotu iptal etme nedenin nedir ya Çok mu pişman oldun

18 den sonra muhtemelen az da olsa işlem olur. olmazsa günü 647 lot ile kapatacağız

***BRKO*** BİRKO BİRLEŞİK KOYUNLULULAR MENSUCAT TİCARET VE SANAYİ A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel)

***BRKO*** BİRKO BİRLEŞİK KOYUNLULULAR MENSUCAT TİCARET VE SANAYİ A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )

İlgili Şirketler []
    İlgili Fonlar []
    Türkçe
    Özel Durum Açıklaması (Genel)

Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
    Hayır (No)
    Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
    Hayır (No)
    Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
    yok
    Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
    Hayır (No)
    Bildirim İçeriği

Açıklamalar

Şirketimiz aktifinde kayıtlı 458 Ada, 2,3,4,5,6,7 no'lu parseller üzerinde yapılacak imar projesi için Koral Mühendislik ten teknik, stratejik, ekonomik, imar planı ve inşaat işleri ile idari işleyişe yönelik proje yönetim ve müşavirlik hizmeti alınmasına oybirliği ile karar verilmiştir.

http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/713692

BIST

(12/10/2018 - 09:47:00)

3.  Alıntı Originally Posted by cefaks Yazıyı Oku
    ***BRKO*** BİRKO BİRLEŞİK KOYUNLULULAR MENSUCAT TİCARET VE SANAYİ A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel)

***BRKO*** BİRKO BİRLEŞİK KOYUNLULULAR MENSUCAT TİCARET VE SANAYİ A.Ş.( Özel Durum Açıklaması (Genel) )

İlgili Şirketler []
    İlgili Fonlar []
    Türkçe
    Özel Durum Açıklaması (Genel)

Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
    Hayır (No)
    Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
    Hayır (No)
    Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
    yok
    Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
    Hayır (No)
    Bildirim İçeriği

Açıklamalar

Şirketimiz aktifinde kayıtlı 458 Ada, 2,3,4,5,6,7 no'lu parseller üzerinde yapılacak imar projesi için Koral Mühendislik ten teknik, stratejik, ekonomik, imar planı ve inşaat işleri ile idari işleyişe yönelik proje yönetim ve müşavirlik hizmeti alınmasına oybirliği ile karar verilmiştir.

http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/713692

BIST

(12/10/2018 - 09:47:00)
    Her gelen habere bir kademe aşağı veriyorlar

Oç luğununda bir haysiyeti olur ya. Yuh artık. o lotlar bir tarafınızda patlamadan çıkarın bir zahmet

4. Koral Mühendislik demişler. Koral mühendislik internetten baktım İzmir merkezli imalat işi yapan bir firma.

imar işi ile uğraşmıyor. Konu imar ile ilgili olamaz. Proje firması da değil. Web sayfası bile olmayan bir imalatçı firma. Var gibi bir hikaye.

Sent from my iPhone using hisse.net

5. [QUOTE=kiliTTasi;2729693]Koral Mühendislik demişler. Koral mühendislik internetten baktım İzmir merkezli imalat işi yapan bir firma.

imar işi ile uğraşmıyor. Konu imar ile ilgili olamaz. Proje firması da değil. Web sayfası bile olmayan bir imalatçı firma. Var gibi bir hikaye.

Belki de o yüzden kimse bu oç larına inanıp kağıtlarını almıyor .iyi tarafı 41 Den aldıkları bu oç larının elinde kalacak
    Son düzenleme : serkankacar1980; 12-10-2018 saat: 14:48.

6. Koral Mühendislik ten teknik, stratejik, ekonomik, ekonomik ne destegi alacakmıs imar destegilacakmıs 1000 vede 5000 li
    kleri kim yapıpsun du özel idareye bunlar komikya

7.  Alıntı Originally Posted by oblakbulut Yazıyı Oku
    Koral Mühendislik ten teknik, stratejik, ekonomik, ekonomik ne destegi alacakmıs imar destegilacakmıs 1000 vede 5000 li
    kleri kim yapıpsun du özel idareye bunlar komikya
    Bunlar çakal çakal. Kimbilir yine ne oç luğu peşindeler. Ama elbet çıkar bir yerlerden bunların acısı. ama bugün ama yarın

8. 31 lot alım emrimizi gönderdik 34 ten .

Bu hafta 34 direncini geçip 35-36 direncini deneyebilir mi acaba?

Sayfa 136/367 İlkİlk ... 3686126134135136137138146186236 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •