Sayfa 136/748 İlkİlk ... 3686126134135136137138146186236636 ... SonSon
Arama sonucu : 5978 madde; 1,081 - 1,088 arası.

Konu: NUHCM - Nuh Çimento

1. Arkadaşlar ben bilgisayarın başında değilim devamlı garfik takip edemiyorum ama size bir grafik atayım bunu yapsak varya cok sey değişirdi kendi adıma ytd...

düşen trentten inşaallah bir an önce çıkar da zaman kaybettim yine ytd..
    Yazdıklarım tamamen kendi düşüncelerimdir kimseye al tut sat yat gibi tavsiyeler değildir...

2.  Alıntı Originally Posted by izmirli_hoca Yazıyı Oku
    Bu bu katlayıp diğer "ağır" a geçecez..
    diğer ağır, kanatlandı ve dom dom 'u yedi.

Geri geldik. Bekliyoruz. Mal çok nasıl olsa beyde, birazcığını verir 10 altına..

3. Vay be hiç ses yok forumda.yine sesimizi kestiler.ne kadarda ümitlenmistik .yine 10 TL. Ye getirdiler.tebrik etmek lazım.biriktirmeye devam.bu yıl genel kurul toplantısına katılacak.

4.  Alıntı Originally Posted by emre444 Yazıyı Oku
    Vay be hiç ses yok forumda.yine sesimizi kestiler.ne kadarda ümitlenmistik .yine 10 TL. Ye getirdiler.tebrik etmek lazım.biriktirmeye devam.bu yıl genel kurul toplantısına katılacak.
    merhabalar duyum olan sırf çimentodan 200 mtl kar yoksa manüpülasyon mu idi anlayamadım. fena ters köşe yaptılar demek ki.

ytd iyi günler

5. Ya mesele kar değil .zaten her yıl sermayesi kadar kar ediyor.adamların zihniyeti bozuk.kime sorarsan sor nuh çimento mu bulaşmayın diyor.10 yıllık grafigine baksan yeter
    Ben ilk çıktığında almıştım. 10 yıldır da biriktiriyorum.çok zararım oldu.ama inad ettim.sonunu hep birlikte göreceğiz. İnşallah. YTL değil dır.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Kuzey Ege - İstanbul
    Gönderi
    14,185
    yürü git tavan ol adamı hasta etme 15liraya kadar yazmıyim diyorum. sayfaya bile bakmıyorum...

Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...

7. Hadi be kır zincirleriiiiii

8.  Alıntı Originally Posted by emre444 Yazıyı Oku
    Hadi be kır zincirleriiiiii
    hadi hadi inşallah

yt deildir

Sayfa 136/748 İlkİlk ... 3686126134135136137138146186236636 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz