Sayfa 136/300 İlkİlk ... 3686126134135136137138146186236 ... SonSon
Arama sonucu : 2393 madde; 1,081 - 1,088 arası.

Konu: EGCYO Egeli & Co. Tarım Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş

Alıntı Originally Posted by colkutupayısı Yazıyı Oku
    Bence bu tahsisli işindede TAMCIK KANTİN KUNTİNİ var. Eğer ciddi olsalarda hisse şu an 0.90-1.10 aralığında olurdu. Bunların yeni bir oyunu gibime geliyor. Mal çakmak için uydurdukları bir yalan gibi. ah şu tAMCIK ın tahsisli hisseleri olmasa şimdiye kadar şirketi ele geçiirp kıçına tekmeyi atmışlardı. Gerçek bir nitelikli yatırımcı et ve süt talebinin hat safhada olduğu bu dönemde şirketi şaha kaldırırdı. Ama maalesef direksiyornda tAMCIK var. oda ha bire yukuş aşağı gitmeyi seviyor. adamın işşi gücü borsada nasıl çarparım. borsaya verdiği çabanın %50 sini şirket faaliyetlerine yoğunlaştırsa şirket hızla büyür.

Daha önce de bahsetmiştim, Bu tahsisli işinde ciddilerse eğer göstere göstere de 1 tl li fiyatlara getirmezler. Zaten 0.91!i gösterdiler, 1 tl ler fazla konuşulunca saldılar aşağı. bu hafta da silkelediler kanımca. Böylelikle tahsisli olayını düzmece göstermek istemiş olabilirler de. Sadece sesli düşündüm. Yanılabilirim de. Sonuçta 2 ihtimal var.
    **Hayatta en pahalı şey tecrübedir. Çünkü kazanmak için kaybetmek gerekir.

Şuana kadar 2 milyon alış( Ağırlıklı olarak 0.70 ve 71 den) , 1,3 milyon satış olmuş.

0.69 a 500 bin, 0.68'e 450 bin lot vermişler. Ne zaman, ne kazandınız da verirsiniz.? 0.70 ve 71 den alınan 1,3 milyon lot var ayrıca.

Günlükçüler, kısacılar mı dökülüyor yoksa? Sabah hızlı başlamışlardı. İkinci seans tık yok.

5.  Alıntı Originally Posted by ^^YİGİT BARAN^^ Yazıyı Oku
    Günlükçüler, kısacılar mı dökülüyor yoksa? Sabah hızlı başlamışlardı. İkinci seans tık yok.
    Bu hissede sürekli yazacak bir durum yok aslında ama sizi takdir etmemek mümkün değil her daim yazabiliyorsunuz.Üstelik ara ara kendinizi frenlemeye çalışıp ben biraz susayım demenize rağmen.Heyecanlı ve genç bir arkadaşımızsınız muhtemelen.

0,69 ve 70'i alın artık. Son yarım saat kaldı. Kapanış böyle olmamalı bence.

7. Bugün metro mal aldı, yandaşı şeker de var, aynı olay ben martı gyo yaşadım devamını getirecek mi galip ağa

F3111 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Yokluyor bi bakmışsın metro aldı başını götürür saman alevi gibi

F3111 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 136/300 İlkİlk ... 3686126134135136137138146186236 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •