Umarım ongorunuzde haklı çıkarsınız cin Ali bey
Nitekim siz tecrübeli bir borsacisiniz
Yatırımcıların kararını etkileyebilecek her türlü yorumdan kaçınmak laziim
Bende istemeyerek bazen yanlış yorumlar yapıyorum
Velhasıl tahtanın dibi burası
Ama her an bir şey olabilir
Herbirey kararini kendisi versin
Saygılar
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn.garip borsaci
Ben görüşlerimi dönemlerle yazarım
Kimseyi etkilemek için yazmıyorum
Tam tersi süreçte burdaki arkadaşlara
Katkım olursa mutlu olurum.
Ben başkasının etkisiyle alıp satmam
Ama bu senelerin kazandırdığı bir şey.
Başka bir arkadaş farklı olabilir etkilenebilir
Musbet veya menfi onada yapacak bir şey yok burda karşılıksız bilgi aktarımı yapıyorum
Yanilgida biz insanlar için.
Ama patronun adamı demeler falan insanı
Yazdığına yaxacagina pişman ediyorlar.
Sağlıkla kalın
İçeriği izocam aş ortağı olarak bistin s400 kirizi ve dış guclerin ekonomik baskıları fırsat bilinerek bistin 84 bin endekse düşmesi fırsat bilinmiş izocam hissesi son 10 yıllık en düşük fiyatı ile SPK ya borsadan çıkma başvurusu yapmıştır .SPK ise malesef kucuk yatırımcının hak ve hukukunu gozetmeyerek bu işleme göz göre gore onay vermiştir.Oysa her platformda spk başkanları son 1 aylık fiyatın olağan fiyatlarda geçerli olduğunu baskı sektör endeksin normal olduğu durumlarda son 1 aylık fiyatın onay alabikcegjni belirtmisler isede bu işlemde yatirimci mağdur edilmiştir . 28 Nisan 2017 yılı yayinlanan resmi gazetede enerji verimliliği yasasi 1 Ocak 2020 yılına ertelenmiştir.2020 yılı itibari ile mantolama yapmayan gayrimenkuller satışa ve kiraya verilemeyecektir.tamda izocama ortak kalacağım bir dönemde 10 yıllık dip fiyattan beni ortaklıktan çıkmaya zorluyorsunuz.ya hisseni ver yada borsa dışında mecburen vereceksin.vermeyenlerde nasılsa borsa dışında 98 i bulunca atilacaklar .lütfen yardim
PRA-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri