Sayfa 136/661 İlkİlk ... 3686126134135136137138146186236636 ... SonSon
Arama sonucu : 5287 madde; 1,081 - 1,088 arası.

Konu: ISCTR - İş Bankası C

1. Borsa da çok hafif baskı var sorun asla yok , iş bankasında zarar yazan sanırım yoktur

ben shortçularla dalga geçmiştim aslında yanlış algılandı ))) shortçulara mama yok vermiyorlar yağmurda ıslandılar !! AYI ISLANDI HEM DE FENA

2 banka iflas etti hemen 2008 diye gaza gelip açığa satanlar oldu hatta dün bile iyi silkelediler bugün ters köşe yukarı aşağı ve devre de kesebilir sorun yok herşey kontrol altında burası borsa

Alıntı Originally Posted by Deniz Ali Yazıyı Oku
    Borsa da çok hafif baskı var sorun asla yok , iş bankasında zarar yazan sanırım yoktur

ben shortçularla dalga geçmiştim aslında yanlış algılandı ))) shortçulara mama yok vermiyorlar yağmurda ıslandılar !! AYI ISLANDI HEM DE FENA

2 banka iflas etti hemen 2008 diye gaza gelip açığa satanlar oldu hatta dün bile iyi silkelediler bugün ters köşe yukarı aşağı ve devre de kesebilir sorun yok herşey kontrol altında burası borsa
    X bank zirvesi 5,448 şuan 4,985 ben yarıştırıyorum İş bankası ve Yapı kredi bankasını şuan önde olan İşbank.

3. Göknur Gıda borsamızın yeni çiçeğiymiş ! GOKNR kodu var bakin ! Neler olmuş , işlem hacmi bugünlük 3,5 milyar tl sermayesi 300 milyon tl … tavan çözmüş 7 gün tavan gitmiş spek tam bir …… bence.

Akbank yapı ve iş bankası filan işlem hacmi toplamı 3 milyar tl bile yok özkaynakları varlıkları min 500 -600 milyar tl gel de bu borsaya Borsa de … gel de üzülme arkadaş !! tamamen ŞAKLABANLIK işte ky bunlara güveniyorsa bankalara güven yoksa ne söylenebilir ki !

4. AK YATIRIM İş Bankasından

2022 - 61,5 milyar TL kâr
    2023te - 64,0 milyar TL net kâr
    2024te- 71,5 milyar TL net kâr
    2025te - 90,9 milyar TL net kâr bekliyor

TOPLAM 287,9 milyar TL (15 milyar dolar) kar bekliyor.

Bu kara 250 milyar TL de öz kaynak eklerseniz,
    Toplam öz kaynak 538 milyar (28 milyar dolar) yapar.

Şu andaki piyasa değeri sadece 150 milyar TL.

Sizce fiyatlama da bi gariplik yok mu?

Alıntı Originally Posted by bence Yazıyı Oku
    AK YATIRIM ISCTR DEĞERLEMESİ
    16 Mart 2023

İş Bankası 2023te kârında artış beklediğimiz tek büyük banka durumunda. Bankanın 2023te %4 artışla 64,0 milyar TL net kâr açıklamasını, net kârın 2024te %12 artarak 71,5 milyar TL ve 2025te %27 artışla 90,9 milyar TL olmasını bekliyoruz. Buna göre özkaynak kârlılık oranının 2023teki %30un ardından %26 civarında istikrar kazanmasını bekliyoruz. İş Bankasının 12 aylık yeni fiyat hedefi 18,90 TL üzerinden %32 getiri potansiyeli taşıyor. Hisse için yatırım görüşüşümüzü Endeksin Üzerinde Getiri olarak güncelliyoruz. Hedef fiyatın ima ettiği 2023T F/DD oranı 0.75x ve bankanın cari 2023T F/DD oranı 0.57x seviyesinde bulunuyor. İş Bankası C hissesi son bir ayda %53 getiri sağladı ve YBG banka endeksini %14.0 yendi.
    TL mevduat payı 2022/12 bilançosuna göre %42 düzeyinde kaldığı için İş Bankası TCMBnin mevduata ilişkin zorunlu karşılık komisyonu ve menkul kıymet tesisi düzenlemelerinden en çok etkilenen banka konumunda bulunuyor. Bankanın TL mevduat oranını 2022 sonu içinde %50nin altında olduğunu tahmin ediyoruz. Bu durumda İş Bankasının bu iki uygulamadan kaynaklanan marj kaybının rakiplerin en az 100 baz üzerinde olabileceğini hesaplıyoruz.
    Öte yandan, İş Bankası TÜFE tahvil değerlemesinde Ekim ayı enflasyonu yerine TCMBnin 12 ve 24 a yl ık enfl as yon bekl enti anketi s onuçlarını di kka te al dığında n, ba z etkil eri nedeni yl e 2023te göreceğimiz enflasyon düşüşü nedeniyle daha düşük marj erimesine maruz kalacaktır. Gerçekten de İş Bankası net faiz marjında TÜFEye bağlı yıllık sadece 45 baz puan azalma hesaplarken, diğer bankalarda TÜFE kaynaklı azalmanın 130 -210 baz puan aralığında olmasını bekliyoruz.
    Döviz mevduat büyüklüğü dikkate alındığında İş Bankası, makro ihtiyati tedbirlerin kademeli olarak gevşetilmesinden muhtemelen en iyi yararlanan banka olacaktır. Banka ayrıca yine aynı nedenden mevduat maliyetlerindeki artıştan da daha az etkilenebilir. Öte yandan, bu düzenlemelerin uzun süredevametmesi kârüzerindeki baskıyıartırabilir.
    İş Bankası, yüksek enflasyon koşullarında parasal olmayan aktiflerinin bilançoda daha fazla paya sahip olması nedeniyle özkaynaklarına daha iyi bir koruma tamponu sağlayabilmektedir. Nitekim, bankanın IAS-29 finansallarında enflasyona göre düzeltilmiş özkaynak kâr oranı 2022/6 da %16,4 ile rakiplerin oldukça üzerindedir. Bu oran rakiplerde orta-yüksek tek haneli seviyelerdedir. İştirak tarafında Şişecamın güçlü performansı yanı sıra, geçen yıl kurdan olumsuz etkilenen sigorta sektöründeki toparlanma da katkı sağlayacaktır.

https://yatirim.akbank.com/_layouts/...d.aspx?ID=8033

İSCTR günlük, hisse hedef fiyatını arttıran Ak Yatırım en iyi alıcı olmuş,

6. berkimcans bey akbank son 3 hafta 1 ay takasta alan satan kimler acaba oraya girip lot artırıp az şov yapıp sonra her nasılsa çarpıldık ,

ben poz konuşmayı ve forumu alakasız hisselerle meşgul etmeyi sevmem ama , İŞ BANKASI KRAL İKEN DİĞERLERİ DE BARONDUR lorddur , orda akbank bedelsiz vermesi muhtemel olan bankadır, ciddi beklentimiz var , ytd ... öyle bir bankayı da portföye %30 ALIRIM .dedim aldım. UCUZ BULDUM demek ki !!!

takas üstünden bedelsiz yorumu yapmak için senden şahsen ricamdır akbank son 3-4 hafta takaslarda neler olmuş !!

kolay gelsin berkimcans bey ALLAH SANA BOL KAZANÇLAR VERSİN bu 2023 senesinde %5 zararla duruyoruz hala zarar, ilginç nisan ayı yaşayacağız bence %40-50 yukarı potansiyel var bazı hisselerde bakalım nolacak

kolay gelsin

Alıntı Originally Posted by Deniz Ali Yazıyı Oku
    berkimcans bey akbank son 3 hafta 1 ay takasta alan satan kimler acaba oraya girip lot artırıp az şov yapıp sonra her nasılsa çarpıldık ,

ben poz konuşmayı ve forumu alakasız hisselerle meşgul etmeyi sevmem ama , İŞ BANKASI KRAL İKEN DİĞERLERİ DE BARONDUR lorddur , orda akbank bedelsiz vermesi muhtemel olan bankadır, ciddi beklentimiz var , ytd ... öyle bir bankayı da portföye %30 ALIRIM .dedim aldım. UCUZ BULDUM demek ki !!!

takas üstünden bedelsiz yorumu yapmak için senden şahsen ricamdır akbank son 3-4 hafta takaslarda neler olmuş !!

kolay gelsin berkimcans bey ALLAH SANA BOL KAZANÇLAR VERSİN bu 2023 senesinde %5 zararla duruyoruz hala zarar, ilginç nisan ayı yaşayacağız bence %40-50 yukarı potansiyel var bazı hisselerde bakalım nolacak

kolay gelsin
    AKBNK aylık takas, Yatırım Fonu alışı dikkat çekici olmuş,

8. GÜLER SABANCININ BİR KIZ KARDEŞİ VAR deniyordu , ismi sevilay deniyor , kanunen mahkeme kararıyla ihsan BABASININ alt-üst soy bağına kaydı gerçekleşmiş 2022 yazında i İHSAN sabancı üzerinden çoğu şirket ve paylarda hissedarlık hakları var deniyor , detaylı araştırmadım konu hakkında hiç bir resmi açıklama ve holding beyanı da bulunmuyor ! ,detayları hukuken bilemiyoruz, ONUN MİRASA diğer kardeşleri ile EŞİT paydaş ORTAK OLDUĞU MAHKEME KARARI İLE BELGELENMİŞ Mİ ? , EVLİLİK DIŞINDA DÜNYAYA GELEN BİR KIZ KARDEŞ,SABANCI AİLESİNDE ilginç ve olumlu gelişmeleri de beraberinde getirecektir.

her yeni durum bence bir fırsattır . İLERLEME VE GELİŞME için yeni ufuklar açılabilir.

SABANCI AİLESİ İLGİNÇ BİR yapıda , AMA ÜLKENİN EN çok potansiyeline sahip gruplarından , iş bankasına dönüşebilecek tarzda şirketi eninde sonunda halkın holdingine dönüşecek ve emekli sandığına iştirak çalışanlarına ait olacak belki de , sabancı şirketleri uzun vade beklentim o yönde akbank sanayi kuruluşları ile aynı çatı altında birleşerek daha da güçlenebilir, umudum var hayırlısı olsun

BU SAYEDE

İŞ BANKASININ 2. DÜNYAYA GELSİN İNŞALLAH !

İŞ BANKASI TEK KOLLEKTİF holding ve BANKASI OLARAK KALMAMALI BENCE YENİLERİ DE TÜRK İŞ DÜNYASINA HIZLICA eklenmeli,

BERKİMCANS BEY SAĞOLASIN

Sayfa 136/661 İlkİlk ... 3686126134135136137138146186236636 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •