Sayfa 136/1008 İlkİlk ... 3686126134135136137138146186236636 ... SonSon
Arama sonucu : 8057 madde; 1,081 - 1,088 arası.

Konu: Vıop LVI

1. Trade etme heyecan veriyor. Bence o çok etkilyor. Geçen bir videoda insan hayatının %95 i psikoloji dediler.

Prof. Asaf Savaş Akat da ekonomi bilimi insanları rasyonel kabul ediyor ama psikoloji etkiliyor dedi. Siyaset de etkiliyor.

Para kazanmak ve parayı korumak farklı stratejiler gerektiriyor.

1000 dolar sermayesi olana verilecek akıl önemli, 100 bin dolardan sonra para parayı çekiyor. 1 milyon dolardan sonra para inadına sana geliyor olabilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Trade etme heyecan veriyor. Bence o çok etkilyor. Geçen bir videoda insan hayatının %95 i psikoloji dediler.

Prof. Asaf Savaş Akat da ekonomi bilimi insanları rasyonel kabuul ediyor ama psikoloji etkiliyor dedi. Siyaset de etkiliyor.

Para kazanmak ve parayı korumak farklı stratejiler gerektiriyor.

1000 dolar sermayesi olana verilecek akıl önemli, 100 bin dolardan sonra para parayı çekiyor. 1 milyon dolardan sonra para inadına sana geliyor olabilir.
    Tabi ki maya önemli ama emek ve sabır ile hedeflerine ulaşabilir insanlar..
    1000 dolar-5000 dolar kazanılabilinir fakat insanlar tasarruf etmiyorlar..adama 5000 dolar kazandırıyorum hem aklı hem sermayesi benden ama 2-3 ay sonra yine meteliksiz,sorun burada bence.
    İnsanların çoğunluğu zaaflarına yeniliyorlar..birikim yapamıyorlar.

3. Ben merkez postahanede atılan posta çuvallarının kurşun mühürlerini arada toparlayıp hurdacıya satardım. O yüzden kuıruşun değerini bilirim.

Sakıp Sabancı Rockefeller'e nasıl zengin oldunuz diye sormuş, Rockefeller gömleğin yakasını göstermiş eskiyince değiştiriyorum demiş.

Vehbi Koç verdiği harçlığı dondurma cola vs alıp harcamayan rahmetli Mustafa Koç'u severmiş.

4.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Ben merkez postahanede atılan posta çuvallarının kurşun mühürleri arada toparlayıp hurdacıya satardım. O yüzden kuıruşun değerini bilirim.

Sakıp Sabancı Rockefeller'e nasıl zengin oldunuz diye sormuş, Rockefeller gömleğin yakasını göstermiş eskiyince değiştiriyorum demiş.

Vehbi Koç verdiği harçlığı dondurma cola vs alıp harcamayan rahmetli Mustafa Koç'u severmiş.
    Bizde çocukken,yazlık sinema önlerinde çiğdem satardık... ramazanda pide-fırında pişmiş ayva-kırık cam toplar satardık,eskiden çimento kağıtlarından mahalle aralarında kese kağıdı yapan abilerimiz vardı,kağıt çimento torbalarını onlara verir..kese kağıdı alırdık onu da pazarcılara satardık...fakirdik ama mutluyduk..
    neyse herkese iyi geceler diliyorum..

5. Jackson Hinkle
    @jacksonhinkle
    SON DAKİKA: "İsrail Başbakanı Netanyahu, Hizbullah Genel Sekreteri Nasrallah'ın büyük bir konuşma yapmasının beklenmesine saatler kala, ABD'nin GEÇİCİ İNSANİ ATEŞKES talebini onaylamayı düşünüyor." - El Cezire

https://twitter.com/jacksonhinklle/s...98032011018484

Bu önemli son dakika haberini de paylaşıp yatayım...

6. "Hassas kantar doğru tartar, kilosunu bilene bedava" bu şekilde yazın harçlık kazandım.

Herkes bir şekilde hayatını yaşıyor, en güzel hayat her insanın kendi hayatı ama ister istemez komşunun tavuğu kaz gözüküyyor.

7.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    "Hassas kantar doğru tartar, kilosunu bilene bedava" bu şekilde yazın harçlık kazandım.

Herkes bir şekilde hayatını yaşıyor, en güzel hayat her insanın kendi hayatı ama ister istemez komşunun tavuğu kaz gözüküyor.
    Benzer yaşamlarımız olmuş biz yaşlardaki insanların...zor kazanınca kıymetli oluyor ve tadından yenmiyor...şimdiki kuşak kıymet bilmiyorlar,hem keller hem de fodul...

8.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Benzer yaşamlarımız olmuş biz yaşlardaki insanların...zor kazanınca kıymetli oluyor ve tadından yenmiyor...şimdiki kuşak kıymet bilmiyorlar,hem keller hem de fodul...
    Ben ailesi olanlara dua ediyorum.

Geçen bir markette sudan sebebten tartışma çıkmış kadının fişeklemesi ile olay büyümüş ve bir kişi ölmüş twitterda videosu vardı.

Her insana illa bir problem veya dert geliyor, bir şekilde idare etmek veya problemler ile akıllıca baş etmek gerekiyor.

Sayfa 136/1008 İlkİlk ... 3686126134135136137138146186236636 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •