Teknik olarak kapanista 42 üzerinde kalabilmemiz güzel oldu.Enerjimiz var.Umudumuz yüksek.Yarın ola hayrola..
Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..
Kapanis kötü oldu.Yarin tepki geldi geldi (42 üzeri kapaniş) aksi halde teknik görünümdeki olumlu hava negatife döner diye düşünüyorum.
Bugün sirketle görüştüm.Artik bilancoyu göndermeleri gerektiğini söyledim.Bu ay sonuna doğru bağımsız denetimin sonuclanmasini beklediklerini söyledi.
2024 1.ceyregi ne zaman gondereceklerini sordum.Hazirana kadar süre verildiğini onu da o süre içerisinde gondereceklerini belirtti.
Bilanco faliyet raporunda 2024 yıl sonu sirket beklentilerine yer verilmesinin yatirimcilar için faydalı olacağını söyledim.Kendileri de bu yönde birçok yatirimcinin talebi olduğunu ve bunu bir yatirimci sunumunda kendisinin de paylasmayi arzu ettigini ve bu durumu üst yönetime ilettigini ifade etti.
Son olarak 2024 yılınin suana kadar nasıl geçtiğinin degerlendirmesini sordum.Kendisi de kapları takip edip etmediğimi sorup en son turksat ile yapılan büyük anlaşmaya vurgu yaparak işlerin yolunda olduğunu ima eden bir açıklama yaptı.
Bilgilerinize Sn Paydaşlar.
Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..
Son düzenleme : Eagle24; 17-04-2024 saat: 19:00.
Ben dün şirketi tekrar aradım ve yatırımcı sunumunu sordum..
Semih Bey sunumla ilgili kendisinin bir hazırlık yaptigini fakat henüz bunu yönetime sunmadigini yonetimden onay alması durumunda yayinlayabilecegini iletti.
Yatırımci sunumu ve 2024 beklentilerinin bu sunumda yer verilmesi ile ilgili sirket aranıp yatirimcilarin bununla ilgili güçlü bir talebi olduğunun hissettirilmesinin sunumun yayinlanabilmesine katkı saglayabilecegini dusunuyorum.
Sn Balikadam siz de gorusebildiniz mi bu konuyu?
Daha önce bu konuyu konuşmuştuk Semih beyle. Her seferinde söylüyorum ama gecistiriliyor malesef.
5 haziranda genel kurul var. Ben katılmayı düşünüyorum gelme k isteyen varsa hem tanışır hemde aklimizdaki tüm sorulari direk sorabiliriz.
SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri