NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...
kozal - %40 (bir tek bu var portföyde diğerleri sallama gibi oldu azıcık)
tspor - %30
brsan - %30
"O'nun yaptıklarını ben başaramazdım. asıl devrimci Atatürk'tür. Bu kadar büyük bir devrim yaptım ama Atatürk'ün yaptıklarını başaramazdım…" Fidel Castro - Habitat Toplantısı İstanbul 1997
Yok be üstadım, ben kazanmak ne demektir,inan bilmiyorum....Çok yanlışlar yaptım,akıllanmadim...hata bende...hala yapmaya devam ....hisse % 30 düşer.bir miktar beklerim,sonra başka hisseye geçerim,onda düşer...sonra ilk sattığım yükselir, onu alırım,,,hadi bir zarar daha,..,film hep böyle....aldığım düşer...21 yıldır böyle...arada kazandığım oluyor ama kuyruk acim büyük olduğundan satmıyorum ,bir süre sonra hadi bakalım geriye...ha almadığım,almak isteğinde kaçar.örneğin geçen kasımda banvit 5 liraydı.aklımdan geçti almadım..hisse hiç gerilemeden 10 oldu....temmuzda 2 liraya alıp,sattığım yesil 20 oldu....uzun lafin kısası kısmetsizligin bayrak tasinayim....neyse benden bahtsizlıgin. Kitabı çıkar...Adını çöldeki kutup ayisı selim koyayim bari....😭😅😰😢😂
NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK;NE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK.
aşağı yukarı çoğumuz aynı durumdayız fakat sizinki kadar değildir herhalde.üzüldüm doğrusu.kendimce kısıtlama lar yaptım birkaç ay önce kredi hesabını kapattım ve borsaya aktardığım nakite son verdim.ihlas lar hariç tabi onlara gömmeye devam.sonumuz hayrolur ve sizde çok iyi kazanırsınız inşallah.
Neyse bu kadar hikaye yeter,başkan 'dan epeydir ceza yemiyorum,kafasını attirmayayim....
NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK;NE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK.
Yer İmleri