Sayfa 137/157 İlkİlk ... 3787127135136137138139147 ... SonSon
Arama sonucu : 1249 madde; 1,089 - 1,096 arası.

Konu: Uzun Vadeli Yatırım

1.  Alıntı Originally Posted by erhanacikgoz1 Yazıyı Oku
    çimento sektorunde iyileşmeler görüyorum. Bilginiz olsun. Özellikle afyon çimento diyorum.

Onun haricinde iyi gördüğüm bilancolar.

BRİSA-TKNSA-BRUVA-LINK-BOLUC-DENCM-AYCES-TİRE-ACSEL-KAPLM-KRTEK-BSOKE-ARENA
    DESA-MRSHL-EGSER-PINSU-DMSAS-SILVR-PRZMA-DYBOY-EMNIS-MRDIN-ALCAR-TAVHL
    -FROTO-JANTS-FMZIP-KRDMD-AFYON-CELHA-HEKTS-ARMDA-EREGL-TCELL-CEMTS

Tabiki arasında seçmece yapılmalı ancak bunlar genel hatlarıyla bu dönem bilancolarında değerlendirilmeye alınacak hisseler.
    Tesekkurler erhan bey, bu liste uzun vadede gecerli degil dogru mudur? Sadece bu bilanco doneminde iyi bilanco aciklayan sirketler olarak mi algilamaliyiz?

2. Eski fiyatlar biğpara , uzman para, investing.com, google finansta var.

En kullanışlı investing

İş yatırımın tabloları excelle indirilmesi çok iyi oluyor verileri işleyebiliyoruz.

LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Dağıtılmamış kârların bir garip vergilendirilmesi

https://m.dunya.com/kose-yazisi/dagi...rilmesi/388839
    Çalış, çalış ileri, çalışan kalmaz geri...

4.  Alıntı Originally Posted by Harita Yazıyı Oku
    Tesekkurler erhan bey, bu liste uzun vadede gecerli degil dogru mudur? Sadece bu bilanco doneminde iyi bilanco aciklayan sirketler olarak mi algilamaliyiz?
    Sadece bu donem
    Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
    Sokrates twit @erhanacikgoz1

5. erhan bey açıklanan bilançolara göre benim takim ettigim froto brisa eregli vs güzel bilanço açıkladı..arena demişsiniz geçen yıla göre karı %60 gibi düşmüş nasıl güzel bilanço oluyor onu anlamadım açıklarsanız sevinirim..

6.  Alıntı Originally Posted by kovancılar23 Yazıyı Oku
    erhan bey açıklanan bilançolara göre benim takim ettigim froto brisa eregli vs güzel bilanço açıkladı..arena demişsiniz geçen yıla göre karı %60 gibi düşmüş nasıl güzel bilanço oluyor onu anlamadım açıklarsanız sevinirim..
    Ben ceyrek donem karsilastirmasi yapiyorum senelik bazda degil.

Gecen yil ile karsilastirmak gec sinyal veriyor.

3 er aylik donemlerle bakmak anlamli

Evde tekrar bakarim aksama haber veririm
    Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..

7.  Alıntı Originally Posted by kovancılar23 Yazıyı Oku
    erhan bey açıklanan bilançolara göre benim takim ettigim froto brisa eregli vs güzel bilanço açıkladı..arena demişsiniz geçen yıla göre karı %60 gibi düşmüş nasıl güzel bilanço oluyor onu anlamadım açıklarsanız sevinirim..
    3 er aylık karlılık vb.

satışlar düşüyormuş bu gelen bılanco ile düşüş durmuş. önceki seneye görede artmış.
    EFK düşüyormuş bu gelen bilanco ile artmış. önceki seneye görede artmış.
    NEt KAR hep düşüyormuş son 2 dönemdir artıyor.
    MALİYETLERİ düşüyor buda güzel.

Yani şirkette bir iyileşme bir düzelme ışıgı var. O yüzden degerlendırılebılır hısseler arasında yatırım yapılır demiyorum degerlendırılebılır lıste ıcerısınde.

önceki sene ile bu seneyi karsıtırırsan yanıltıcı cok fazla sey gorursun baz etkısı vb gibi bir sürü şey var ayrıca cok gec sınyal verir şirketin düzelip duzelmedıgıyle ilgili şirket 2 liradan 5 lıraya gelir sen aa şirket gecen yıla gore arttırmış dersin.

ama 3 er aylık aralıklarla baktıgında çok önceden kestirirsin şirketin büyüyüp büyümediğini.

8. erhan bey yorumunuz için teşekkür ederim..yıllardır yatırım yaptıgım bir hisse hep hayal kırıklıgı yaşattı yatırımcısına..hep umut ediyorum ha düzeldi ha düzelecek maelesef sonu hep hüsranla bitiyor..

Sayfa 137/157 İlkİlk ... 3787127135136137138139147 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •