Eski fiyatlar biğpara , uzman para, investing.com, google finansta var.
En kullanışlı investing
İş yatırımın tabloları excelle indirilmesi çok iyi oluyor verileri işleyebiliyoruz.
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dağıtılmamış kârların bir garip vergilendirilmesi
https://m.dunya.com/kose-yazisi/dagi...rilmesi/388839
Çalış, çalış ileri, çalışan kalmaz geri...
erhan bey açıklanan bilançolara göre benim takim ettigim froto brisa eregli vs güzel bilanço açıkladı..arena demişsiniz geçen yıla göre karı %60 gibi düşmüş nasıl güzel bilanço oluyor onu anlamadım açıklarsanız sevinirim..
Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
3 er aylık karlılık vb.
satışlar düşüyormuş bu gelen bılanco ile düşüş durmuş. önceki seneye görede artmış.
EFK düşüyormuş bu gelen bilanco ile artmış. önceki seneye görede artmış.
NEt KAR hep düşüyormuş son 2 dönemdir artıyor.
MALİYETLERİ düşüyor buda güzel.
Yani şirkette bir iyileşme bir düzelme ışıgı var. O yüzden degerlendırılebılır hısseler arasında yatırım yapılır demiyorum degerlendırılebılır lıste ıcerısınde.
önceki sene ile bu seneyi karsıtırırsan yanıltıcı cok fazla sey gorursun baz etkısı vb gibi bir sürü şey var ayrıca cok gec sınyal verir şirketin düzelip duzelmedıgıyle ilgili şirket 2 liradan 5 lıraya gelir sen aa şirket gecen yıla gore arttırmış dersin.
ama 3 er aylık aralıklarla baktıgında çok önceden kestirirsin şirketin büyüyüp büyümediğini.
![]()
Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
erhan bey yorumunuz için teşekkür ederim..yıllardır yatırım yaptıgım bir hisse hep hayal kırıklıgı yaşattı yatırımcısına..hep umut ediyorum ha düzeldi ha düzelecek maelesef sonu hep hüsranla bitiyor..
Yer İmleri