Originally Posted by onur1064 daha napayim sonra bana şunu demeyin https://hizliresim.com/ez9PHM Onurum sen sadece izle Panik islem yapma Takip et burayi 😀😀😀
Originally Posted by onur1064 ikiside degil ama sattigim zaman whatsupdan canlı yayın yapıcam adam sözü size! adese olabiliyii
Originally Posted by Webster Onurum sen sadece izle Panik islem yapma Takip et burayi 😀😀😀 herzaman takibimdesin
Onurim kdv iadesi icim kagit imzalattilar Kagitta bir haftaya yatar diyordi bir ay oldu Sana yattimi
Originally Posted by milas592 adese olabiliyii Yok gecen adese dedi aldim Zor ciktim zararla
Originally Posted by Webster Ustadlar Ozellikle kilibik olanlar Acil utu onerisi varmidir Utu bozuldu bizimkide bozulmustu arasına 135 tl sıkışmış arcelige götürdüm çıkardılar
Originally Posted by onur1064 bizimkide bozulmustu arasına 135 tl sıkışmış arcelige götürdüm çıkardılar Ben tamir ettirmem Bozulunca yenisini alirim onurum On yil olmustu zaten
Originally Posted by Webster Onurim kdv iadesi icim kagit imzalattilar Kagitta bir haftaya yatar diyordi bir ay oldu Sana yattimi bana %1 kesilen fatura geldi yarın sorucam gelen fatura ne diye
Forum Rules
Yer İmleri