Sayfa 137/505 İlkİlk ... 3787127135136137138139147187237 ... SonSon
Arama sonucu : 4036 madde; 1,089 - 1,096 arası.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarları

1. ytd

2.  Alıntı Originally Posted by HARLEYQUEEN Yazıyı Oku
    Paşalar bugün saglık bakanlığı uts sistemine yeni ürün kaydettirmişler , hızlı test kiti ( Max sure )
    Yesss

Hızlı test kiti satiyorduk yurtdışına, şimdi bakanlık kayıt etti ise, yurtiçine de vereceğiz demek ki

Rapid test kitimiz olması çok güzel...

A1 kapitali RTA paylarını arzı hipotezin kafama çok yattı... Blok olarak satılır o lotlar gibime geliyor
    yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...

3. Fransa'da günlük vaka sayısı 525 bini geçti dün. Ve akabinde yasakları kaldırma kararı aldı Fransa.

Bunun anlamı ;
    A- Corona bitti
    B- savaşı kaybettik, battı fish yan go

Testler yapılmaya ve hasta olanlar ailesini korumak için kendini izole etmeye devam edecek.

Bu aşamada ,mukoza örneği verirken hastayı zorlayan normal test kiti azaltilio, yerine rapid test kitleri kullanılacak.

Ve artan vaka ve bulaş hızını gözönüne alırsak , rapid testler normal testlerden en az 1 misli daha fazla tüketilecek.

Aşı engellemiyor bulaşı... Pandemi devam edecek. Hayati tehlike azalacak Sadece.

Büyük resme bakınca, Corona her zaman hayatimizda olacak. Tek tespit yöntemi ise test kiti... Arada bir yehlikeli mutasyon gerçekleşirse , yine kapanmalar gündeme gelecek...

Eskiye oranla daha çok kit satışı yaşandı o'micron bulaşıcı esnasında... Bilanço gelince belli olur zaten satış rakamları

Corona virüsünden sonra hangi virüs var sırada... Global dünya da izolenin imkansız oldugunuda öğrenmiş olduk Corona da... 4. Dalga yaşanınca

RTA , Afrika- balkanlar- Ortadoğu - Kafkaslar için stratejik öneme sahip bir laboratuvar... Yabancı yatırımcının biri elbet bunu farkedecek.
    yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...

4. RTA Grubun 1 nolu şirketidir. Aynı zamanda Teknoloji şirketi olup, milyar dolarlara çıkılacaksa bu RTA ile olacaktır.

Gerekirse arge birimleri artırılmalıdır. Araştırmalar hızlanmalı yeni ve süper kadrolar kurulmalı .Şirketin buna gücü ve parası vardır. Patronun bunların bilincinde olduğunu ve bunları düşündüğünü tahmin ediyorum.

A1 Girişim; gıda , enerji ve telekomünikasyon gibi önemli sektörlere yatırım yaparak piyasaya hızlı bir giriş yapmıştır.
    Belki kendi sermaye artırımından sonra gündeme gelebilir. A1 Girişimin % 25 inin halka arzı ile birlikte ,öncelikle güler ve rta da geri alımların başlayacağını ve grupta bir hareketlenme olacağını tahmin ediyorum.

Bu düşüncem A1 Capitalin arzından farklı bir beklenti ve 2. bir senaryodur.

5.  Alıntı Originally Posted by HARLEYQUEEN Yazıyı Oku
    Paşalar bugün saglık bakanlığı uts sistemine yeni ürün kaydettirmişler , hızlı test kiti ( Max sure )
    KAP gerektirmeyen bir gelişme gibi görüyorlar. Sanki her gün bir şey icad ediyor da "üfürükten bir şey abi bildirmeye gerek yok" diyor Muratçığım. Ümitlendim birden.
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

6. Şirket borsada büyütülürde bu kadar yatırımcı avcısı gibi olanıda ilk RTA da görüyorum.

Hektor şöyle yaptı böyle patlattı. Hektor bana göre kral gerçekten. Keşke şu kağıtta Hektor olsaydı. Adam el attığı kağıdı 10 a katlamadan bırakmıyor hala patlattı diyorlar. Bizim yatırımcı da ayrı bir alem her şeyimiz başka bir alem.
    Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

7. Özbal Erciyas boruya devroldu 60 ı görüp 48 e düşürdü spek yada patron. Dünyada kendi sektöründe 3. Boru üreticisi. Ama yedirmiyorlar k.y. ya. Onun için her kağıda bir Hektor lazım.
    Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

8. şimdiye kadar hangı gelısme fıatlandıda burda yok hızlı tanı kiti yok yavaş tanı kiti, adam nıtelıklı pay ıle şirket yonetıyor..spk ve cımere ıstısnasız hergun yazıyorum. sızde bu duzenbazlıga şahıt olup da söz etmıyorsanız. ALLAH sizinde burnunuzdan fıtıl fıtıl getırsın.

Sayfa 137/505 İlkİlk ... 3787127135136137138139147187237 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •