“Sen bilmezsin. O bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Bir tek paşa gönlüm bilir.”Aşık Veysel Şatıroğlu
“Sen bilmezsin. O bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Bir tek paşa gönlüm bilir.”Aşık Veysel Şatıroğlu
İrlanda'nın Galway kıyısından biraz uzakta yer alan Omey Adası artık sadece bir kişiye ev sahipliği yapıyor.
Hayvanlara tecavüz eden ve çektiği iğrenç videoları kendisi gibi sapkınlarla paylaşan bir adam, 27 suçtan 6 yıl hapse mahkum edildi.
Ünlü modellerin sosyal medyada üstsüz jean ile çekilmiş fotoğraflarını paylaşmasıyla yepyeni bir trendimiz oldu.
Şu an sosyal medyada üstsüz fotoğrafını paylaşan pek çok kullanıcı görebilirsiniz ...
Bir dönem Silikon Vadisi'nde mühendis olarak çalışan Scotty Allen, Çin'den aldığı parçalarla kendi iPhone'unu yaptı.
Yer İmleri