https://twitter.com/i/status/1604826355304206337
Patron çalışanlara iyi bakıyor
https://twitter.com/i/status/1604826355304206337
Patron çalışanlara iyi bakıyor
Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir
işçisine iyi bakan bir patron muaffak olur...yine yatırımcısına da iyi bakan patron yine muaffak olur...çünkü çalışanların memnuniyeti ve yatırımcının memnuniyeti çok güzel reklam yaptırıyor...şirketin tanınırlığını artırıyor...bence patron bir veriyorsa bu şekilde karşılığında iki alıyordur...![]()
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Öyleyse bizimde iş kap ı istemek hakkımız
Sanki 175 leri Bi daha toplasa iyi olacak gibi
Alışta bekleyen lot 104 bin
Satışta bekleyen lot 530 bin
Cw Enerjiyle ilgili aklıma takılan 2 konuyu firma yatirim ilişkileri bölümüne sordum.
1.Soru Bilanco detaylarinizda 102 milyon dolar döviz aciginiz görünmektedir ve şuan döviz trendi yukarı yönlü iken sonraki bilancolarda yüksek kur farkı gideri oluşması muhtemel.Bu durum icin nasıl bir önleminiz var?
Cevap:Biz yaptığımız anlaşmalarda kuru anlaşma yaptığımız zamanki kur ile sabitleyerek bu riskin daha da büyümesine engel olmaya çalışıyoruz.
2.Soru Panel üretimlerinde araştırmama göre en büyük maliyeti yaklasik %40 Hücreler ve %10 Eva lardan oluşmaktadır.Faliyet raporunuzda EVA yatırımınız olduğunu biliyorum ama maliyetlerin daha büyük giderini oluşturan Hücrelerle ilgili bir yatirim planınız var mı?
Cevap:Bu konuyla ilgili arastirmalarimiz oluyor eğer bir gelisme olursa kap tan bilgilendirme sağlarız.
Bilgilerinize Sn Paydaslar..
Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..
16.07.2024 - 10.12.2024
Anlaşmaları TL yapanlar düşünsün
Yer İmleri