Sayfa 137/152 İlkİlk ... 3787127135136137138139147 ... SonSon
Arama sonucu : 1216 madde; 1,089 - 1,096 arası.

Konu: TATGD - Tat Gıda

26.22 ye dokunmakla fark yarattı.. biraz geri çekilme olsa bile,malsız çulsuz yakın takıpte olacak..24.80 üzeri güzel altı üzer..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

2. Uyku modunda toplamaya devam..

3. Maalesef ki Tat ürünleri markette aşırı indirimli satılıyor. Ambalajı kontrol ettiğimde bir çok sosun arkasında hala Koç Holding iştirakidir yazısını görüyorum. Demek ki stokta bitmemiş. Bu çeyrekte kötü bilanço getirecek

4. gönder bilançonu da ilişkili taraf işlemlerini görelim

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1323631

--bedelli hayırlı olsun; yetmez ama evet...

pastavilla, MARET ve SEK i sat...bu paraları iç et....sonra bedelli daya....sözüm MEMİŞLER den dışarı....onların bir günahı yok; ama bu KOÇ ailesi bunun hesabını er ya da geç ödeyecek....

Alıntı Originally Posted by CemSipahi Yazıyı Oku
    Maalesef ki Tat ürünleri markette aşırı indirimli satılıyor. Ambalajı kontrol ettiğimde bir çok sosun arkasında hala Koç Holding iştirakidir yazısını görüyorum. Demek ki stokta bitmemiş. Bu çeyrekte kötü bilanço getirecek
    --artık tencere yemeği lüks sınıfına girdi...et fasülye vs çok pahalı, ketçap bile ...

--millet ucuz kahvalltı simit-peynir, tost, bazlama-gözleme, kumpir-pide lahmacun--tavuk ile karnını doyurabiliyor....ve bu durum giderek artacak gibi...

--ihracatın yüzde 60-70 e ve döviz fiyatlarının da en az %40 artması lazım ki ciddi para kazanabilsin...

https://www.aa.com.tr/tr/ekonomi/sal...usurdu/3285909

--domateste düşük fiyat, düşük ciro, düşük brüt kar, sonuçta düşük net kara çıkar...ya da zarara....

--dünyada domates üretimi düşer, ihracat karlı olursa, çok iyi olabilir....yurtdışı üretimi-fiyatları izlemek lazım...

**yurtdışı üretim bu yılda çoğu ülkede normalin üzerinde...fiyatlar da temmuzda %11 düşmüş...

Sayfa 137/152 İlkİlk ... 3787127135136137138139147 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •