Sayfa 137/398 İlkİlk ... 3787127135136137138139147187237 ... SonSon
Arama sonucu : 3183 madde; 1,089 - 1,096 arası.

Konu: EREGL - Ereğli Demir Çelik

EREGL günlük, bu tahtayı hep Bilanço öncesi Y/F alır, iyi bilançoyla yukarı sürer oradan yedirirdi, bugün en iyi 3. alıcı olmuş, bugün mü yarın mı alacak yada bu sefer almayacak mı!
    Benimde iyi bilanço intikatörüm Y/F!

2.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Bofa algicilarina itibar etmeyin
    Sizin mallarinizi satıyor aciga aylardir
    Bu bofa olmadan olmaz almadan yükselmeyiz diyenlerin iyiniyetli olduğunu düşünmüyorum
    Bu kuruma gelebilecek yoğun tepkileri yumuşatmak calisiyorlar
    Bofa aldı kurtardı algicilarini inanmayın
    Hisselerinizi çatır çatır aciga satıyor yandaslar

EREGL kapanış, en iyi alıcı Y/F olmasına rağmen bugün altta hiç görmediği fiyattan eşleştirdiler, bence çok kötü kapattı, gerçi piyasaya göre diri kaldıda denilebilir, KRDMD -%3.1

Çelik sektörünün devleri endüstrideki zorlukların arttığını belirterek sektörün krize girebileceği uyarısında bulundu.

Dünyanın en büyük çelik üreticisi, Çin'de yaşanan ve tüm dünyaya yayılma ve sektörü daha derin bir gerilemeye sürükleme potansiyeli taşıyan sektör krizi konusunda alarm verdi.

China Baowu Steel Group yönetim kurulu başkanı Hu Wangming, şirketin yarı yıl toplantısında yaptığı konuşmada, Çin'in çelik sektöründeki koşulların “beklenenden daha uzun, daha soğuk ve dayanması daha zor” olduğunu ve “sert bir kış” yaşanacağını söyledi.
    Haberler

EREGL günlük, tahtaya Y/F nın gelmesini bekliyorum!

Alıntı Originally Posted by olimpik forum Yazıyı Oku
    Çelik sektörünün devleri endüstrideki zorlukların arttığını belirterek sektörün krize girebileceği uyarısında bulundu.

Dünyanın en büyük çelik üreticisi, Çin'de yaşanan ve tüm dünyaya yayılma ve sektörü daha derin bir gerilemeye sürükleme potansiyeli taşıyan sektör krizi konusunda alarm verdi.

China Baowu Steel Group yönetim kurulu başkanı Hu Wangming, şirketin yarı yıl toplantısında yaptığı konuşmada, Çin'in çelik sektöründeki koşulların “beklenenden daha uzun, daha soğuk ve dayanması daha zor” olduğunu ve “sert bir kış” yaşanacağını söyledi.
    Haberler
    Güzel haber. Anti-damping tarifeler de gelmeye devam ederse üretimi kısarlar artık.

EREGL son 5 dk takası, Phillip Capital çizdi,

EREGL günlük, YapıKredi ve BofA alışta olunca tahta diri oluyor, bakalım Y/F gelecek mi!

Sayfa 137/398 İlkİlk ... 3787127135136137138139147187237 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •