Sayfa 137/215 İlkİlk ... 3787127135136137138139147187 ... SonSon
Arama sonucu : 1719 madde; 1,089 - 1,096 arası.

Konu: Temel Analiz 3.0

1.  Alıntı Originally Posted by DRİZM Yazıyı Oku
    Yanlış anlamadıysam üstteki iletide 4 AYDA İLK KEZ değişiklik olmuş, alttaki iletide ise henüz değişiklik YOK....

Ben SADECE TV KULLANILAN formülle oluşturulan portföylerde DAHA SIK HİSSE DEĞİŞİMİ olmasını bekliyordum aslında.....

Evet hocam şöyle söyleyeyim ben programı aldığımdan itibaren aynı testi yapıyorum 9ekimde ise sisteme girdim. Ve ilk defa program tam 1 ayını doldurduğu sırada bir değişiklik oldu..1 ay boyunca hem gün içi hem gün sonu tarama yaptım ben. Bu yaptığım taramanın hepsini daha önceki mesajlarda yollamıştım zaten isteyen o zip dosyasından baksın. hisse taraması için sınırlandırmayı düzgün yaparsak aslında yani hisse sayısını azaltabilirsek repainti kendimiz engeleyebiliriz.

1ay daha aynı şekilde taramayı yapıcam bakalım değişen birşey olacak mı

Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Şu ana kadar tcell yüzde 13 getirisi var.. diğerleri şu anda pek getirisi olmadı.vesbede eksideyim.toplamda da yüzde 3 civarı artidayim.

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    1,5 ayda temettü endekside % 3 yükselmiş

yani..

0

Alıntı Originally Posted by th3sicilian Yazıyı Oku
    Şöyle düşünsek nasıl olur. Şimdi yanlış bilmiyorsam temettü oranının yüksek olması için fiyatın o hisseye göre düşük olması gerekiyor. Yani bu sistem bize yükselebilecek hisseleri gösteriyor bir nebze. Programı ben düzenli kullanmaya devam etsem ve Egeeni çıkardıya sistem onun yerine hemen froto alsam demekki onun bir tık daha fazla yükselme şansı var Bu şekilde programla savaşamazmıyız ?
    ben fikrimi söyleyim.

yayınlanan temettü endeksine bakarım nede olsa yenileniyor.

bu yenilenen listeye göre ! endekse göreceli düşük kalmışları önce bir grafikten bakarım tek tek. ZATEN 25 tane hisse kafadan ele düşsün 10 na.

yok ben ayda bir 10 tane hissenin grafiğine bakamam diyorsan o da senin bileceğin iş

sonra hissenin her sene yeni zirve yapıp yapmadığına bakarım yine grafikten.

örneğin xxx hissesi.

endeks 3 ayda % 4 yükselmiş ama hisse diğer temettü listesindeki hisselere göre ucuz kalmış

vs.

bence en güzel savaşma

1 ZAMANLAMA

2 GRAFİK.

tabiki yukarıdaki kriterlere göre.

TV f/k zaten bunlar matrikste indikatör olarak ekli.

UĞRAŞACAKSIN.
    kısaca bu programın size verebileceği pek birşey yok.

öyle bas dümeye al hisseyi vur parayı.. YOK ÖYLE BİRŞEY.

4.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Bende 1;5. Aydır değişim yok..hisselerim vesbe,tcell,Aygaz,petun; ecil.. ama ben BIST 100 ve sınai seciyorum.tabii ozsermaye kar..fk, cari oran,efk oranları nida kullaniyorum

diğer rasyoların eklenmesi filitreyi daraltıyor hisse sayısını azaltıyor buda hisselerin değişme ihtimalini güçleştiriyor.

BU şekilde bilanco rasyolarıyla kullanması daha saglıklı olacaktır.

Hem sağlam hisseleri seçer hemde hisse değişimi cok daha az yaşanır.
    Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
    Sokrates twit @erhanacikgoz1

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,163
     Alıntı Originally Posted by th3sicilian Yazıyı Oku
    Evet hocam şöyle söyleyeyim ben programı aldığımdan itibaren aynı testi yapıyorum 9ekimde ise sisteme girdim. Ve ilk defa program tam 1 ayını doldurduğu sırada bir değişiklik oldu..1 ay boyunca hem gün içi hem gün sonu tarama yaptım ben. Bu yaptığım taramanın hepsini daha önceki mesajlarda yollamıştım zaten isteyen o zip dosyasından baksın. hisse taraması için sınırlandırmayı düzgün yaparsak aslında yani hisse sayısını azaltabilirsek repainti kendimiz engeleyebiliriz.

1ay daha aynı şekilde taramayı yapıcam bakalım değişen birşey olacak mı
    Bence bist100 ve sınai hisseleri ni secmelisiniz ... O zaman repaint olmayabilir.birde fk ve ozsermaye karlılığı ile TV iyi sonuçlar veriyor.

Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,163
     Alıntı Originally Posted by erhanacikgoz1 Yazıyı Oku
    diğer rasyoların eklenmesi filitreyi daraltıyor hisse sayısını azaltıyor buda hisselerin değişme ihtimalini güçleştiriyor.

BU şekilde bilanco rasyolarıyla kullanması daha saglıklı olacaktır.

Hem sağlam hisseleri seçer hemde hisse değişimi cok daha az yaşanır.
    Evet bende farkettim. Ama getirisi yine çok iyi.

Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

tabi çok emek vermeden bu işler olmaz.

bakınız sonuçlara.

http://www.hisse.net/topluluk/showth...25#post1121825

1 ay itibari ile hiç bir emek vermeden % 70 kazanabilmek. ( bürüt)

emek vermeden derken bu seviyeye gelebimek kendi çalışmalarım adıma 7 8 seneyi aldı.

sonuçları hergün yayınlıyorum.

yanlış anlaşılmasın tabi hiç bir amacım yoktur bu topicin reklamı adına.

8.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Bence bist100 ve sınai hisseleri ni secmelisiniz ... O zaman repaint olmayabilir.birde fk ve ozsermaye karlılığı ile TV iyi sonuçlar veriyor.

Zaten sınırladığım için epey değişiklik olmadı bisttümü seçsek devamlı değişiklik görürdük.
    Bist100
    TV>=3
    spor banka faktoring çimento beton falan birkaç şey daha yoktu.
    Buna ekstra 1-2 şey daha eklersek iyice yapabileceği hamleyi kitlemiş oluruz sanki getiri düşer ama daha gerçek sonuçlar çıkarabilir sanki..

Sayfa 137/215 İlkİlk ... 3787127135136137138139147187 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •