ağırlıklı ortalamayı çok güzel yukarılara taşıdı..sağlıklı çıkışlar için inci gibi işliyor sn speğimiz.![]()
ağırlıklı ortalamayı çok güzel yukarılara taşıdı..sağlıklı çıkışlar için inci gibi işliyor sn speğimiz.![]()
bu speğimizi ben kutluyorum gerçekten de güzel iş çıkarıyor....speğimizin içine galip kaçmış diyecektim ama geçmişte de bunu yaptığı için şu anda galip bu speğimizin eline su dökemez diyorum....![]()
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
speğimizin uykusu gelmişti az aksyon lazım uyku kaçırmaya bire bir![]()
belirli yerlerde kasten durgunlaştırıyor o sırada sıkılanlar dökülüyor sonrada da tekrardan gaza basıyor...![]()
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Al sat yapmak çok riskli![]()
Alsati biraktik coktan koltuklara yaslanip kahvemi yudumlargen yolculugun tadini cikariyorum...![]()
Yurube speek kim tutar seni 17tl ....4.20 getiren sensin bu saaten sonra nereye goturebilecek oldugunu bilen sensin bizler sadece yolcuyuz bakalim neler olacak.....![]()
datagate bana da 1 000 lot trafik cezası kestiğinden beridir hiç kıpraşmadan sadece izliyorum...![]()
Yer İmleri