Sayfa 138/173 İlkİlk ... 3888128136137138139140148 ... SonSon
Arama sonucu : 1383 madde; 1,097 - 1,104 arası.

Konu: AYGAZ - Aygaz A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by foreksnews
    Aygaz bugün 2Ç21 finansallarını açıklayacak (YKYt net kar: 163 milyon TL, Piyasa: 129 milyon TL)
    Ortalama 2Ç21 net kar piyasa beklentisi 129 milyon tl iken, 195 milyon tl gelmiş.
    YTD

14.74 üzeri güzel 14.48 altında üzer ( gaz kaçırır).. pala sana 2 gün süre ya sen gideceksın yada ben..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

3. Bir arkadaş hayrına bilançoyu yorumlayabilir mi?
    “Finans piyasasında, türev işlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarıdır.” -mustican
    "Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

4. https://www.aygaz.com.tr/uploads/yat...30.06.2021.pdf

Kısaca benim gördüklerim.
    - Özkaynak yöntemiyle değerlenen yatırımlar (EYAŞ+Entek) bu dönemde 197,6 milyon TL katkı sağladı. Söz konusu karın majör kısmı EYAŞ kaynaklı olup EYAŞ'tan 172 milyon TL, Entek'ten 25 milyon TL olarak görülmüştür.

Koç Topluluğu'nun elektrik üretim şirketi olarak faaliyet gösteren Entek Elektrik Üretimi A.Ş. (ENTEK), 30 Haziran 2021 itibarıyla Kahramanmaraş, Karaman, Samsun ve Mersin'de yer alan 264 MW'lık sekiz adet hidroelektrik santrali (HES) ve Kocaeli'nde bulunan 112 MW'lık doğal gaz çevrim santrali ile toplamda 377 MW kurulu güce sahiptir.

Entek, STEAG Rüzgar Süloğlu Enerji Üretim ve Ticaret A.Ş. ile STEAG Turkey Enerji Yatırımları ve Hizmetleri A.Ş. şirketlerinin %100 hisselerinin satın alınmasına ilişkin söz konusu şirketlerin paylarının tamamına sahip STEAG GmbH ile bir hisse alım ve satım sözleşmesi imzalamış, söz konusu hisse alım satım işleminin kapanışı nihai onay ve izinler sonrasında STEAG GmbH'ye yapılan 58,9 milyon USD tutarındaki ödeme ile 4 Ağustos 2021 tarihinde gerçekleşmiştir (Not 22). 60 MW'lık elektriksel kurulu gücü olan rüzgar enerji santraline sahip STEAG Rüzgar Süloğlu Enerji Üretim ve Ticaret A.Ş. hisselerinin yukarıda bahsedilen sözleşme kapsamında devralınması ile Entek'in elektriksel kurulu gücü toplamda 436 MW olmuştur.

İleride Aygaz'ın LPG şirketinden daha çok diğer enerji alanlarına yoğunlaşmasını bekliyorum. Entek ve Eyaş(Tüpraş) ın katkısı artarak devam edebilir. ENTEK te dikkatimi çeken bir hususu belirtmek isterim. Özellikle yenilenebilir enerji alanlarına yatırım yapıyor. Akıllıca.
    “Finans piyasasında, türev işlemleri (vob, forex) kitle imha silahlarıdır.” -mustican
    "Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    pala sana 2 gün süre ya sen gideceksın yada ben..
    dakika 90+2 ile yırttın.. halen top bende para palada..14.73 ve 14.96 dikkat çeken seviyeler..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

6 aydır takibimdeydi, dün iyi bir miktar nasip oldu, dökmek için elinden geleni ardına koyma, kargo ile ilgili kap ları bekliyoruz beraber:
    BEN KİMİMKİ YATIRIM TAVSİYESİ VEREYİM, TAVSİYEM OLSA KENDİME VERİRİM. YTD.

ateşi tüpten uzak tutmak gerekir... yoksa patlayabilir..

ve tüp parladı..umarım erken çıkmamısımdır.. beyaz mendıl cepte

Sayfa 138/173 İlkİlk ... 3888128136137138139140148 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •