Efsane keçinin gözlem ve analize doymayan beyni, Söke starbaks'da dönen olayı anladı.
Önce kasadaki kadından özür dileyeyim.
"Ablacım ekonomiden bahsetmediğim anlarda sadece gırgır geçiyorum, yazdıklarım ya çok abartılı yada gerçek değil."
Anladığım kadarı ile "kız arıyor ama bulamıyor, şu garibanı kurtarayım yanlızlıktan" diye düşündün ve yüce ana kalbin ve sağ gözün ile öldürücü ama nazik, cezbedici ama ürkek bir işmar çaktın.
Ablacım istediğim an 10larca genç ve güzel kadın bulurum. Buradaki hayatımla ilgil yazılarda sadece şaka yapıyorum. Daha yeni üniversite mezunu, 3 dili ana dili gibi konuşabilen, fiziksel olarak genç ve genç, yaşlı, evli, bekâr erkeklerin yakın olabilmek için kavga ettiği görüntüde bir Rus güzelinden ayrıldım. 6 ay daha beni bekledi döneyim diye dönmedim. Kadın arkadaşlarım yüksek eğitimli ve entellektüeldir, geneldede istanbuldandır. Sökede'de oturmuyorum.
Şu ara "yanlız kalmak benim tercihim" ve yazdıklarım gırgır.
Ayrıca senin köt/bel oranında ortalama bir Türk köylü kadını gibi. Yani toparlak değilsin, boyunda kısa değil. Eminim sökede kendi çevrenden birini ararsan, öldürücü sağ gözünle şak diye bulursun.
Şimdide buradaki yazılarımı sökede herkese yetiştiren sökeli borsacıya zopa atalım. Hisse net de bi sökeli borsacı var, ama kadınların altın günlerine katıldığını bilmiyordum. Abicim çeneni tutamıyorsan, ne diye kadınlarla altın günü yapıyorsun. Bak gördünmü ne oldu. belliki kadında benim yazıların müdavimi olmuş.
Hadi kendin okuyorsun, kadınlara ne anlatıyorsun. Tamamen senin suçun. Odunlu bir eğitim seansını hak ettin doğrusu.
Vay canına, demek aylar önce yazdığım "bugün starbaksta, ortalama starbaks müşterisi yok" dediğim gün belediye hoparlöründen tüm millete beni duyurdun, milletde doluştu. Ne gözlem ama, kendimi kutlarım, birazdan Aydın belediye başganıda tebrik için arar, madalya takmaya çalışır...
Her neyse, buda böyle bi gereksiz maceraydı. O öldürücü sağ göz rüyalarıma girmese iyi olur.
Biraz haber okuyayım kafam dağılsın. Salı söke starbaks günlerini listeden çıkarmam gerekecek.
Yer İmleri