2 gündür vesbe de farkındaysanız yabancı satışı vardı ve cuma günü uçtu hisse, vestelde'de 11.60 da citi alıma geçmti diye herkez atladı))))
2 gündür vesbe de farkındaysanız yabancı satışı vardı ve cuma günü uçtu hisse, vestelde'de 11.60 da citi alıma geçmti diye herkez atladı))))
Bence bu vesbe gidici hemde koşarak(YTD)
Yıllardır patronda bu hisse. Bazen Çeşitli gerekçeler ile hızlı yükselişlerin adımını atıyorlar bazı zamanlarda da temettü/bedelsiz önceleri bir yukarı trendi oluyor ama özellikle2014 yılından bu yana verdiği gibi önüzdeki günlerde de vereceği temettü-bedelsiz ile her zaman kazandırmaya aday bir hisse. Buralarda olması bir alım fırsatı ve bence ucuz kaldı. Bu kadar karlı bir şirketin %80 gibi bir varlığını elinde tutan patron mutlaka yukarı trendini çeşitli gerekçeler ile taçlandırmak isteyecek ve malına mal katmakisteycektir önümüzdeki ciddi bir bedelsiz-temettü var, bizler de nasipleniriz inşaallah.
Yatırım tavsiyesi değildir...
Göstergeler çok ısınmış . gevşeyebilir
Son düzenleme : human01; 24-12-2017 saat: 18:52.
Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...=1#post1438847
YILLIK HİSSE YARIŞMAMIZ
kurallara uygun 3 hisse seçin bir yıl yarışalım.
bir halt olacağı yok.
Basicas benzerlerini yaşadım bende... THY zarar açıklayacak düşürürler alttan alırım diye 5.70 lerden sattımdı , PGsus da 12.60 dan aldım , 20 ye sattım hızlı çıktı diye , düzeltmede alırız derken 33 oldu
DAha yakın zamanda BERA yı fark ettim birşeyler olcak burda dedim 50.000 tane 2.44 den aldım.... 10 gün sonra usd da yukarı piyasalarda aşağı olunca sinir oldum , bari buradan zarar yazmıyayım diye 2.47 den sattım.... adamlar şaka gibi ben sattıktan 2 gün sonra harekete geçti ve 8 tl yaptı10 gün olmadı !!!!!! kafayı çizdirdiler
![]()
güzel potansiyeli olan senet az kaldı ortalıkta...o yüzden pozisyonlarımıza hakim olmalı ... ve disiplinize olmalıyız... ne olursa olsun %75 sabit tutup beklemeli , %25 kısımla belki trade edip deneme yapabiliriz. ama asla oranı bozmamalıyız.... 15-16 ve üstü olmadıkça burdan satmak hata olur bizler için....
Spek geri dön birazda pozisyonlarımı alayım geriAdilik yapma
![]()
-----------------------------------------------------------------------------
Yatırım tavsiyesi değildir....
Yer İmleri