Sayfa 138/884 İlkİlk ... 3888128136137138139140148188238638 ... SonSon
Arama sonucu : 7065 madde; 1,097 - 1,104 arası.

Konu: VESBE - Vestel Beyaz Eşya

1. 2 gündür vesbe de farkındaysanız yabancı satışı vardı ve cuma günü uçtu hisse, vestelde'de 11.60 da citi alıma geçmti diye herkez atladı ))))

2. Bence bu vesbe gidici hemde koşarak(YTD)

3. Yıllardır patronda bu hisse. Bazen Çeşitli gerekçeler ile hızlı yükselişlerin adımını atıyorlar bazı zamanlarda da temettü/bedelsiz önceleri bir yukarı trendi oluyor ama özellikle2014 yılından bu yana verdiği gibi önüzdeki günlerde de vereceği temettü-bedelsiz ile her zaman kazandırmaya aday bir hisse. Buralarda olması bir alım fırsatı ve bence ucuz kaldı. Bu kadar karlı bir şirketin %80 gibi bir varlığını elinde tutan patron mutlaka yukarı trendini çeşitli gerekçeler ile taçlandırmak isteyecek ve malına mal katmakisteycektir önümüzdeki ciddi bir bedelsiz-temettü var, bizler de nasipleniriz inşaallah.
    Yatırım tavsiyesi değildir...

4. Göstergeler çok ısınmış . gevşeyebilir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,156
     Alıntı Originally Posted by alanzo Yazıyı Oku
    Göstergeler çok ısınmış . gevşeyebilir
    Rsi 70 in üstünde ..sende farkettin değil mi?umarım 70 den aşağı kırmaz.gerci bu spegin sağı solu belli olmaz sürer belki yukari

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Son düzenleme : human01; 24-12-2017 saat: 18:52.
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

http://www.hisse.net/topluluk/showth...=1#post1438847

YILLIK HİSSE YARIŞMAMIZ
    kurallara uygun 3 hisse seçin bir yıl yarışalım.
    bir halt olacağı yok.

7.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Rsi 70 in üstünde ..sende farkettin değil mi?umarım 70 den aşağı kırmaz.gerci bu spegin sağı solu belli olmaz sürer belki yukari

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    süpriz e açık. teknikçileri avlamak isterse yukarı götürebilir

8.  Alıntı Originally Posted by Basicas Yazıyı Oku
    Arkadaşlar thy 8 den aldım 9.30 gordu basina gelmeyen kalmadi 4.54 e kadar dustu dustukce aldim maliyetimi 7.25 e dusurdum. neredeyse 1.5 sene bekledim sonra 4.54 den 3 hafta icinde 7 lere lere gitti dedim cok sert cikti satayim asagidan alayim hedefim 15-20 lerdi. Ben sattim alamadan 9 oldu bugun yarin duzeltecek derken arkasindan bakakaldim 15 kusurleri gordu. O yuzden agzim yandi eylulden beri vesbedeyim bunuda ilk 9.65 den aldim 11.30 gordu satmadim dustukce aldim maliyetim 9.47 idi dunki harektde sadece %30 unu sattim portfoyumun 10.45 ortalama ile kalanlarla 15 e dek bekleyecegim bu sefer bununda arkasindan bakmak istemiyorum 🤪

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Basicas benzerlerini yaşadım bende... THY zarar açıklayacak düşürürler alttan alırım diye 5.70 lerden sattımdı , PGsus da 12.60 dan aldım , 20 ye sattım hızlı çıktı diye , düzeltmede alırız derken 33 oldu

DAha yakın zamanda BERA yı fark ettim birşeyler olcak burda dedim 50.000 tane 2.44 den aldım.... 10 gün sonra usd da yukarı piyasalarda aşağı olunca sinir oldum , bari buradan zarar yazmıyayım diye 2.47 den sattım.... adamlar şaka gibi ben sattıktan 2 gün sonra harekete geçti ve 8 tl yaptı 10 gün olmadı !!!!!! kafayı çizdirdiler

güzel potansiyeli olan senet az kaldı ortalıkta...o yüzden pozisyonlarımıza hakim olmalı ... ve disiplinize olmalıyız... ne olursa olsun %75 sabit tutup beklemeli , %25 kısımla belki trade edip deneme yapabiliriz. ama asla oranı bozmamalıyız.... 15-16 ve üstü olmadıkça burdan satmak hata olur bizler için....

Spek geri dön birazda pozisyonlarımı alayım geri Adilik yapma

-----------------------------------------------------------------------------

Yatırım tavsiyesi değildir....

Sayfa 138/884 İlkİlk ... 3888128136137138139140148188238638 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •