Sayfa 138/500 İlkİlk ... 3888128136137138139140148188238 ... SonSon
Arama sonucu : 3999 madde; 1,097 - 1,104 arası.

Konu: VANGD - Vanet Gıda

1. Düş düş, bakalim...1 tl den alirim

2.  Alıntı Originally Posted by çömez06 Yazıyı Oku
    Düş düş, bakalim...1 tl den alirim
    o kadar olacağını zannetmiyorum 1,9 dan döner diyorum ama ne zaman bende bilmiyorum sadece bekliyorum başka şansım yok çünkü o zaman takma kafaya

3. Bu arada RSI ağlıyor. Benim tahminim de 2.2 altı kapanısta çok az olabilir. 2.34 üstünde de 2.2 riski azalır.

HTC One A9 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by indis_co Yazıyı Oku
    - Koccaaa şirket hergün kademe kademe düşüyor.
    - Derinliğe bakıyorsun altta doğru düzgün alıcı yok.
    - Grafiğe bakıyorsun altta koca koca boşluklar.
    - 125 milyon sermayeye ulaşacaz diyorlardı. Hesap yapınca, o boşlukların fiyatları bile bunların hesabının yanında iyimser kalıyor.

* Doğru bakan her yatırımcı aşağıyı düşünür. Eğri bakan ise yukarıyı. Nasıl bakalım; doğru mu, eğri mi?
    Doğruyu düşünen düşsede alsam diyor. Yanlışı düşünen acaba yanlış yolda mıyım diyor. Yoksa kötü yola mı düşürecen bizi spekcik
    Zaman; onu kullanmayı bilmeyenlerin katilidir.
    Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

5. Dönecek arkadaşlar eli mecbur... Az kaldı...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by 44sahap Yazıyı Oku
    Dönecek arkadaşlar eli mecbur... Az kaldı...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    dönmesede sıkıntı yok hep düşecek değil ya elbet dönecek namıssız ama dönüş hızlı olur inşallah ulan spek burayı takip ediyosan ben oyak tan alış yapıyorum haber,in olsun ....zaten sen bende ne var benden daha iyi biliyosun ya onu da burada açıklamim istersen menderes teki olayı unutmadım ayrıca yedircem sana o 131 i unutma bunu

7. bakalım bilançoyu nasıl traşlatcan defter değerinden şu an 3 kat aşagıdasın bilmiyozmu .banvit tende örnek almıyon sazanmıyız la biz görmüyozmu .....baskıla baskıla nereye kadar dönecen elbet bi yerden o zaman da ben olacam ....sen vur aşağıya ben alırım .....

8.  Alıntı Originally Posted by faruk55 Yazıyı Oku
    bakalım bilançoyu nasıl traşlatcan defter değerinden şu an 3 kat aşagıdasın bilmiyozmu .banvit tende örnek almıyon sazanmıyız la biz görmüyozmu .....baskıla baskıla nereye kadar dönecen elbet bi yerden o zaman da ben olacam ....sen vur aşağıya ben alırım .....
    3 aylık bilanço gelecek mi. Ben 6 ve 12 aylık Biliyorum.

HTC One A9 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 138/500 İlkİlk ... 3888128136137138139140148188238 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •