Sayfa 138/865 İlkİlk ... 3888128136137138139140148188238638 ... SonSon
Arama sonucu : 6919 madde; 1,097 - 1,104 arası.

Konu: KARTN - Kartonsan

1. gayet farkındayım lalezar
    patronu takip edip o ne yaparsa aynısını yaptığım için kolamı yudumluyorum şu an
    ben hisse seçimimi temel analizle yaparım ama alım satımlarımı farklı metodolojilerle uygularım
    hissede temel başka alım satım noktalarını tayin edip uygulama kararlılığı bambaşka stiller lalezar
    sapla samanı karıştıma derim hehehehe
    kolamı içmeye devam edeyim şimdi müsadenle
    seni sevdiğim için takıldım biraz hehehe
    Az insan çok huzur

2. bilmukabele Sayın Rıc bende sizi sever sayarım..Bende artık aynısını yapıyorum trade ediyorum bu hafta bana vermediği temettüyü aldım ondan hemde daha fazlasını buraya da yazdım....çözdüm hareketlerini hiç değişmiyor klasikleşmiş hareketler..

3.  Alıntı Originally Posted by lalezar Yazıyı Oku
    bilmukabele Sayın Rıc bende sizi sever sayarım..Bende artık aynısını yapıyorum trade ediyorum bu hafta bana vermediği temettüyü aldım ondan hemde daha fazlasını buraya da yazdım....çözdüm hareketlerini hiç değişmiyor klasikleşmiş hareketler..
    Alışırsın sonra bir gün kaptırırsın.Kartonsuz seansı kapatırsın.Akabinde güm bir haber gelmiş ama sende karton yok.Çekmiş olduğun çile sana kar kalır.

4. Uzun Vade yatırımcıları o kadar da bekliyorum sattıktan sonra ya verirse psikolojiyle yıllardır burada hapis kaldılar aslında çözümü basit belli bir kısmı bırakıyorsun diğer kısım tra de yapıyorsun böylelikle bedelsiz verirse de dışarıda kalmıyorsun benim bu saatten sonra izleyeceğim yöntem bu.bakınız bu hafta temettü vermedi O kadar temettümüzü kestiler al sat ile ben onlardan geri aldım hiçbir şey yapmasaydım öyle kalacaktım

5.  Alıntı Originally Posted by lalezar Yazıyı Oku
    Uzun Vade yatırımcıları o kadar da bekliyorum sattıktan sonra ya verirse psikolojiyle yıllardır burada hapis kaldılar aslında çözümü basit belli bir kısmı bırakıyorsun diğer kısım tra de yapıyorsun böylelikle bedelsiz verirse de dışarıda kalmıyorsun benim bu saatten sonra izleyeceğim yöntem bu.bakınız bu hafta temettü vermedi O kadar temettümüzü kestiler al sat ile ben onlardan geri aldım hiçbir şey yapmasaydım öyle kalacaktım

aramıza hoşgeldin lalezar
    Az insan çok huzur

6. Sanırım, burada uzun vadeli yatırımcı kalmadı...
    Herkes kendi çapında al-sat yapmayı öğrenmiş...
    Belki de tahtanın dinamikleri bu yola itti kimimizi..
    Kim bilir en doğru yolda budur belki de...
    Burada yılbaşı civarında"Hak" nikli bir arkadaşımız vardı...
    Hisseye girdiğinde 320 lerden 499 a gitmişti...
    O gün al-satcıları düşman görenler bu gün ne yapıyor...
    Deniz dibinden inci çıkarmak isteyen; vurgun yemeyi göze almalı..

7. Finansal raporları incelerken ciddi anlamda kredi kartı komisyonu gördüm. Firmanın bu rakamlarda komisyon ödüyor olması kredi kartı ile alınan ödemelerin çok olduğunu gösteriyor.
    2.çeyrekte özellikle çok iyi bir bilanço görebiliriz.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

8. Al sat yapıyorlar😀😀

Sayfa 138/865 İlkİlk ... 3888128136137138139140148188238638 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •