akşam kap atar, urun kaydı yapıldı dıye, aradan da 2 gun gectıgı ıcın hıcbır etkı olmaz.. artık canımız boğazımıza geldı..
akşam kap atar, urun kaydı yapıldı dıye, aradan da 2 gun gectıgı ıcın hıcbır etkı olmaz.. artık canımız boğazımıza geldı..
zehır zıkkım olsun haklarımız. burnunuzdan fitil fitil gelir ınsallah..
rta bedelsız dedıi gulerın genel kurulunda, guler ıcın gerı alım yapacagım dedı.. zehır zıkkım olsun, ALLAH YEDIRMESIN SIZE, KIMKI HAKSIZ VE YALAN VAATLER ILE PARAMIZI YEDI, ALLAH SEVDIKLERININ BURNUNDA FITIL FITIL GETIRSIN.. bu kadar kolaymı yatırımcıyı kandırmak. bakanlık temıslcısının yanında bunu dedı.. nerde gerı alım, nerde bedelsız..
şerefız namussuzlar. nerde lan gerı alım, nerde lan bedelsız. naumussuzlar , ulkenın ıcnee sctınız. her kurumu mafettınız. bakanlık temsılcısının yanında gerı alım yapacagım bedelsız verecegım dedın.. utanmaz herıfler. ALLAAH VAR ALLAH vallahıde bıllahıde yyıyemezsınız o paralı gönul hoşlugu ıle..
spk ve cımere yazın.. hepımız yazalım, deyın kı GÜLER HOLDINGIN genl kurulunda rtalb ıcın bedelsız yapacagım, guler ıcınde gerı alım yapacagım dedı. bu kadar onemlı bılgıyı bakanlık temsızlcısı neden tutanaga gecırmez. bıze ınanmıyorsanız genel kurulun kamera kayıtlarına bakın.. kım koruyor bu adamı...kım spk mı ?? bu sırket sureklı spkda ıstıfa eden adamları ıse alıyor. hesap sorun cımer ve spk ya bu sekılde yazın korkmayın..
Şahocuğum, sen asıl SPK'yı şikayet et sayın Cumhurbaşkanı'na. De ki, Bilal beyin arkadaşının işini 1 günde hallettiler ama A1 Capital'in üstelik halka açık bile olmayan bir şirketin sermaye artırım işlemlerini aylardır bekletiyorlar.
Bakalım o çok sevdiğiniz reis ne diyecek bu işe. Ben bu ülkenin çivisi çıkmış; mafya tarafından ele geçirilmiş bir devlet var dediğimde hakaretin 1 i 1000 para idi.
Buyur, boş beleş kit verdiğimiz devlet kurumlarının hali...
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
Fazla bir lotum yok ve artık sadece A1 Capital halka arz haberini bekliyorum. Kit, bit vs umurumda değil, ki oradan bir şey çıkmaz; çıksa da bize yedirmezler. KAP'a bile göndermemiş gayet önemli bir haberi. millet g.tünden haber uydurur. Bu eşoğlusu haberleri saklar. O kadar da ikaz yedi BIST'ten akıllanmadı.
Bu arada, Yatırım Fonları takası 500K lotu geçti. Bir ihtimal 27 Ocak'ta işlem görür hale gelecek olan o malum lotları da bu fona devredip parayı kendi kurdukları serbest fona yatırıp hisseyi yukarı çekerek fon üzerinden malı vuracaklar. Hem tahtadakiler mutlu mesut olacak hem de kendileri çuvalla para götürecekler. Tamamen senaryo ve uydurmasyon olup ben olsam böyle yapardım düşüncesinden ibarettir.![]()
Yer İmleri