Pazartesi ilk seansa şimdiden 7+1 lot alış garantiden gönderdim aktiften,
Pazartesi ilk seansa şimdiden 7+1 lot alış garantiden gönderdim aktiften,
Bu arada sol kulvardan Ing de atağa kalkmışa benzıyor.look pak cı ordan alıyor bence....bu hisseyıde bok trolculer basmış...yancılıkla ne kadar toplayacaklar....aralık ayıda gecesinde kottan çıkış biraz daha zorlaşsın....ytd
Kot tan çıkmak artık çok zor, dışarıda %2 den fazla yani 720 bin lottan fazla mal olduğu sürece çıkamaz, bu gruba ait olmayan dışarıda en az 1-1,5 milyon lot arası mal var,
CB ve yancıları seve seve yükselteceksiniz bu arada çok komik bunlar ya, izliyorum seansı bu yancılar amatörce hareket etmeye başladılar, elleri ayaklarına dolaşıyor mal almaya kalktılarmı heh heh, profeyşinıl olun, adam olun lan!
amatorce davranıslar sergilediklerini nasıl anladınız Sn.Blackm.Hic tahtayı takip etme imkanım olmadı.Benim yaptıgım sadece gun sonu kapanıs fiyatı -işlem hacmi vs. takip etmek.patron calısanlarına hısse aldırtıyor olabiir mi.ozellikle ust yonetime yakın calışan 1-2 kısıye.Mesela bi ara burda yazan lookpak cının boyle bırı oldugudan suphe etmedim değil yani.
sirketi borsa kotundan cıkmasından bahsettiniz.Bunun sartları nedr?Bizim elimizdeki hısselere nasıl fiyat biçecekler?Biz satmak istemezsek ne olacak?
Epeydir alım yapmıyorum bilakıs 2. temettuden sonra 2bin lot kadar 5.4 lı seviyelerden verdim.Yeni alım yapmak için kafamdakı bu sorulara acık ve ikna edici cevaplar arıyorum...
Aracı kuruma sordum hisse B grubu ve derinliği yok diye yatırım uzmanlarından cevap alamadım.Gerci burada yazan her bir yatırımcı en bilgili yatırım uzmanından daha derin ve doğru analiz yapıyor.
Sayın Karamürsel, dışarıda yani bunların hakimiyeti dışında çok az bir miktar mal var, 1,5 milyon lot civarında olduğunu düşünüyorum, SPK kot dışına çıkma şartlarına göre şirket hisselerinin 2018 de %98 ve üstünde elinde bulunması gerekiyor, şu aşamada bunu bu fiyatlardan asla yapamazlar, bu kadar malı elinde bulunduran bir güruh hala bokunu deşen tavuk gibi 5 TL.lerde oyalanıyor ya, işte amatörce davranmaları bı nedenledir, hani mal alsalar bu seviyelerden diyeceğim bir şey yok, mal bizde zaten☺, ısrarla bu seviyelerde bekliyorsa hareket yapmıyorsa bunlar takasları bilmiyor incelemiyor hala mal gelir zannediyorlar debeleniyorlar ama istedikleri mallar bir türlü gelmiyor neden acaba?☺ Akıllı spek bu fiyatlardan uzunca bir süre mal gelmediğini görünce fiyatı yukarı sert bir yükselişle çıkartıp oralardan mallanmaya çalışır, sonra aşağı yaptırır, yukarı aşağı asansör misali, hızlı sert yükseliş durulma, aşağı baskı vs ile mal alınabilir değilmi? Bunlar ne yapıyor? Gözümüzün önünde en az 10 kademe aşağıda hazır ve nazır bekleyen Globale yani patrona yani CB ye al sen ye deyip malları boşaltıyor, lan! Diyoruz hala veriyor, verenler belli alanlar belli bu arada başka malda düşmüyor😂, acemilik değilde nedir allasen, köy kurnazı acemi çoban sürüleri
Kap :
Devre kesıcı uygulaması 2017-12-06
acıklama bakab.e ıslem sırasında sureklı ısleme ara verılmıs, tek fıyat emır toplama baslamıstır.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
9818 lot bastılar % 9 düştü ne hisse
Yer İmleri