Originally Posted by Fakirborsaci 2.61 altına sarkarsa uçurum var üstünde trend devam eder 2.55 e kadar verdi sonra bi anda 2.67 ye kadar çizdi
Originally Posted by Pythagoras 2.55 e kadar verdi sonra bi anda 2.67 ye kadar çizdi 2.55 den verdim hepsini yukarı doğru topladı tüm malı adam mal gömüyo olsa salardı ordan aşağıya sildi süpürdü kademeleri
Originally Posted by Fakirborsaci 2.55 den verdim hepsini yukarı doğru topladı tüm malı adam mal gömüyo olsa salardı ordan aşağıya sildi süpürdü kademeleri para var huzur var
Originally Posted by Fakirborsaci 2.55 den verdim hepsini yukarı doğru topladı tüm malı adam mal gömüyo olsa salardı ordan aşağıya sildi süpürdü kademeleri inan benim stopum da senin rakamındı şansım işlerim nedeniyle dışardaydım takip edemedim ytd
Sattım daha almadım izliyorum ama evet güven vermiyor şuanda
Originally Posted by Fakirborsaci Sattım daha almadım izliyorum ama evet güven vermiyor şuanda benim elim satışa gitmiyor kol da gidebilir baş ta bakalım hangisi gidecek ytd
Bu borsa nasil bir borsa hep olmuş spekülatif neye yatirim yapcaz sastim hisse önerisi olan varmi tesekkurler
Originally Posted by acemi75 Bu borsa nasil bir borsa hep olmuş spekülatif neye yatirim yapcaz sastim hisse önerisi olan varmi tesekkurler Cok kolay, ASELSAN al geç
Forum Rules
Yer İmleri