Originally Posted by akadian eyvallah dostum. Arada kozalakları petkim kardemir ttkom paylaşabilirsen seviniriz tabii müsait oldukça. Sent from my iphone müsait oldukça destek sağlayacam dostum.
Originally Posted by YÖRÜK müsait oldukça destek sağlayacam dostum. Eyvallah yine nakite döndürdü beni bu boktan piyasa ama kolluyorum[emoji16] bereketli olsun kazancımız. Sent from my iPhone
Originally Posted by IPMAN OLURMU DERSİNİX Neden olmasın.Kar yillikta güzel.Mahkeme yaklaştı.Bir çok hisse doyumda.Grup hareketlense kim ne diyebilir. Bu arada herkesin kandilini kutlarım.Saglik esenlik dilerim tüm hissenet taifesine.
KOZAL DA 44.60 Fiyatı veriyorum eğer orayı kırarsa 40 a kadar yolu var
Bizim kozaa ikili dip mi yapıyor acaba ?
En iyi bilanço henüz açıklanmayan bilançodur..
Originally Posted by akadian eyvallah yine nakite döndürdü beni bu boktan piyasa ama kolluyorum[emoji16] bereketli olsun kazancımız. Sent from my iphone özeline msj attım geri dönüş yapabilirsin...
Originally Posted by YÖRÜK Arkadaşlar başka pasta isteyen varsa müsaitken yazarsa yardımcı olayım Müsaitseniz ZOREN lütfen
Originally Posted by IPMAN OLURMU DERSİNİX 1. Beyaz yuvarlağın ilk kismindaki gibi 6.40 uzeri cikip 4.90 a salmasi gibi olabilir mi? Sen 2. Cikisi kastettin galiba ama?
Forum Rules
Yer İmleri