Sayfa 139/940 İlkİlk ... 3989129137138139140141149189239639 ... SonSon
Arama sonucu : 7520 madde; 1,105 - 1,112 arası.

Konu: TSPOR - Trabzonspor Sportif

1. 5-6 yıl oldu ********likte sınır tanımaz bu yönetim

2.  Alıntı Originally Posted by NASRO Yazıyı Oku
    kapa gönderilecek haber bize yapılan resmi başvuru yoktur .olmalıydı ama alınmış bir karar yoktur şeklinde oldu .Tamamen danışıklı dövüş
    Hocam çok takılma TS nin yaptığı açıklamaya, adam mı var düzgün açıklama yapsın.. Saçmalamışlar işte, ulan insan biraz yatırımcısını düşünür varsa yoksa ky s.k.lecek. Ayıptır, bu vebalden nasıl kurtulunur... Ayan beyan hırsızlık ve dolandırıcılıktır bu....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,113
    Dsmart 298.kanalda el cezire izliyorum tspor diyecek mi diye bakıyorum derse 61 lot serisi yapacağımbir de madem yalanladı neden taban olmadı?????
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

4. Ya arkadaş el cezirenin işi gücü yok trabzon nerden aklına geldi alakasız bir haber olurmu var bişeyler aslında trabzonun kurtuluşu bu olur başka bu kadar borç ödenmez böyle bişeyi kim kabul etmez başkanın kim olduğunun önemi yok ha muharrem usta olmuş ha bilmem neyin prensi trabzonspor trabzonspordur

5. Arkadaslar hacıosmanoglu döneminde 8 tl kadar hisse geri alımı ve yabancıya hisse satışı konusunda karar alındı diye biliyorum 2011 den beri tspor takipcisiyim bu işi iyi takip eden ustalar benden daha iyi bilir
    Gecmiş dönem kararlarını arartıralım

SM-J510FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by bhazar Yazıyı Oku
    biz de seni arıyorduk kerata, limandan denize düşmüş dediler, aman ha boğulmayasın

Yaww bu mepet tayfasını seviyom hee
    borsada para geçer çakıl taşı değil, kimse tanımadığı kişilerin dedikleriyle al sat tut kararı vermesin ...
    yaptığım tüm tahmin ve yorumlar kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir

Yağmasanda gürle değilmi, teklif gelirse genel kurulda değerlendiririz de, onur duyduk de, referandum yaparız de , bişeyler de ama böyle saçmalama yönetim.
    BEN KİMİMKİ YATIRIM TAVSİYESİ VEREYİM, TAVSİYEM OLSA KENDİME VERİRİM. YTD.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,113
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Sayfa 139/940 İlkİlk ... 3989129137138139140141149189239639 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •