Sayfa 139/928 İlkİlk ... 3989129137138139140141149189239639 ... SonSon
Arama sonucu : 7418 madde; 1,105 - 1,112 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1.  Alıntı Originally Posted by kalimero Yazıyı Oku
    bilemiyorum ki ortak. Belki de ederi bu. Sonuçta bu hisse 2,5 TL’den 9 TL’ye gitti ama bu hareketin fetöcüler tarafından bir operasyon olduğu dedikoduları dolaşıyor ortalıkta. Bir de şirkette çok fetöcü olduğu dillendiriliyor. Bilemiyoruz ne oluyor ne bitiyor diye. Yani bu hissenin fiyatı 7,8,9 TL’lere çıkarıldığı için bize şimdi ucuz görünüyor olabilir. Hiçbir fikrim yok ama şöyle seansı izlediğinde sürekli bir satış baskısı var bu poh çuvalının üzerinde
    hissenin bir trendi var..bu trend 1985 yılından gelen bir trend....fetö dediğin yeni mesele...1985 yılından gelen yükseliş trendini baz alınca 2,5 tl vs. çok komik rakamlar....4,2 milyar ciro önemli bir rakam...ben bunu gerçekleştireceklerine % 100 inanıyorum....yıllardır ciro tutturmada sıkıntı yok bu şirketin.....kar tahmini zor....ondada bir dümen var....karı zararı sanki hisse toplamak satmak için kullanıyor şirket....kağıt üzerinde bir zarar var gibi...aslında öyle bir zarar yok...sen spek olsan hisseye niye baskı uygularsın spek gibi düşünmek lazım....ben spek olsam hisseyi dağıtacağım zaman fizana çıkacak algısı yaratırdım toplamak istesem bunaltmak ister ucuza mal toplamak isterdim....sonuçta götürmeyi düşündüğüm hedef için elimde yeterince mal olması gerekir....spek acelesi yok zaten voleyi vuruyor beklemek bizim için zor...benimde artık sabrım kalmadı çok sıkıldım satmamak için kendimi zor tutuyorum....gözü kapalı hisse alsaydım bundan iyi olabilirdi...

2.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    bir zamanlar yabancı payı % 60 lara çıkmıştı şimdi % 10 larda...yabancı ilgisi çok azda olsa artmaya başlamış...emeklilik fonları payı fazla risk içeriyor...herşeye rağmen hisse hala yatırımcı ilgisinden uzak....yeni başkanın bir el atması lazım...
    kardemir D gibi 2.40 tan 90 kuruşa inip iyice milleti bezdirmisti yapabilir mi 90 kuruş tan 3.50 tl ye gitti, thy de yine öyle oldu 2 tl den 8.5 tl ye ordan 4.5 tl, ordan da 16 tl ye, bu da önceden ayni yapmış 2 tl den 8.5 tl ye ordan 3. 5 tl ye, 3.5 tl den de 12 tl ye bir hareket çekermi, deseler ki şimdi Tunus ta bir fosfat fabrikası alındı veya ortak olundu vs, yüzde 300 luk bi trend yakalar belki

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. Arkadaşlar bu poohhhh çuvalı yükseltmeden mal almaya çalışıyor,arada takip ettiğim10 kağıt arasında haftalardır %5 ilerledi,adam toplamak istese 20 kademe götürüp dinlendirir 3,5 gün sonra bi 20,25kademe götürür ,satan bidaha almaz adam bi ileri,bi geri iş olmuyor tabi,

4.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    bir zamanlar yabancı payı % 60 lara çıkmıştı şimdi % 10 larda...yabancı ilgisi çok azda olsa artmaya başlamış...emeklilik fonları payı fazla risk içeriyor...herşeye rağmen hisse hala yatırımcı ilgisinden uzak....yeni başkanın bir el atması lazım...
    Ortak sanki birileri hisseyi tamamen ele geçirmeden ne yukarı götürüyor nede beklentiler dahilinde hareket etmiyor 3 yıl bekledik yine bekleriz unutmasınlarki kendi paralarıda enflasyon ve dolar bazlı pul oldu...ytd...

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. sanırım doas-brisa-tmsn-halkbnk-gubrf-boluc bunların kaderinde yükselmemek var...şirket 10 yıl önceki zirveden döndü 8 yıl önceki zirveyi geçemiyor....demek ki 8 yıl bu şirket birşey yapmamış...benim hisse fiyatlamasından anladığım bu....ciro patlaması olmuş ama nafile ortada kar diye birşey yok..

6. forum çok sessiz olduğuna göre ky iyiden iyiye azalmış görünüyor....

Bekliyorum sn spek 25 den alıcıydım ama sen 21-22 daha çok seviyorsun ver mehteri ver...

8.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    forum çok sessiz olduğuna göre ky iyiden iyiye azalmış görünüyor....
    Ortak herkes bıktı artık kimse yazmak istemiyor sürekli aynı şeyler..

Gubrf zaten hep aynı 2 ileri 1 geri..

Gubrf yatırımcısı tam uzuncu o bakımdan kimse dökülmüyor hisse bana göre bu yüzden gitmiyor..

Sayfa 139/928 İlkİlk ... 3989129137138139140141149189239639 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •