Sayfa 139/631 İlkİlk ... 3989129137138139140141149189239 ... SonSon
Arama sonucu : 5042 madde; 1,105 - 1,112 arası.

Konu: EMKEL - Emek Elektirk

1.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    700bin kimin hesabında merak ettim!!

Latife yapmıştım.kirdiysam özür hocam.
    Doğrusu tam olarak kimde olduğunu bilmiyorum ama birkaç kişide toplandığını tahmin ediyorum, bu rakamdan daha fazlası da olabilir.
    Kırılmıştım ama şuan iyiyim .
    Saygılar

Alıntı Originally Posted by playmaker Yazıyı Oku
    Ayın 24 ü İtibari ile şirketimizin satışları belli ama biz bilmiyoruz. Bilenler biliyor ama.
    Bilanço ya kadar küçükleri soyabildikleri kadar soyacaklar.
    KDV Beyannamelerinin KAP ta yayınlanması lazım.

Lenovo P1a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bu da BİMER üzerinden yaptığım başvuru. Bakalım ne cevap gelecek.

*Yeni Başvuru*

Sayın Yetkili,*
    25 Yıllık borsa yatırımcısının. Bu dönem içinde küçük yatırımcıların mağdur olduğu iki konu hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum.*
    1-Bildiğiniz üzere borsa şirketlerinin dönemsel bilanço açıklama tarihleri farklılık göstermekte. Yüzlerce kalem eşyanın ticaretini yapan firmalar bilançolarını hemen açıklamalarına rağmen 3-5 kalem malın ticaretini ve üretimini yapan firmalar bilanço açıklama tarihinin son günü akşamına kadar açıklamamaktalar.*
    Tabi ki bu bir kanuni hak. Ancak her yıl bu hakkı sonuna kadar kullanmaları küçük yatırımcıların mağdur olmalarına neden olmakta. Bilanço hakkında bir şekilde önbilgi ve enformasyona sahip olanlar bu süre içinde küçük yatırımcı aleyhine hareket edebilmektedirler.*
    Şirketlerin geçmişte açıkladıkları bilanço tarihleri, büyüklükleri gözönünde bulundurularak, bilanço açıklama tarihlerinin yeniden düzenlenmesi gerekir.*
    Muhasebe sistemlerinin günümüz şartlarında bilgisayar ortamında hazırlanıyor olması nedeniyle bu kadar uzun sürelerin gereksizliği ortadadır.*
    Bu durumun yeniden düzenlenmesi gerektiği açıktır.*
    2-Yukardaki konu ile alakalı ikinci sorum şirketlerin vergi dairelerine sundukları KDV beyannameleri ile ilgili.*
    Yine malumunuz olduğu üzere şirketler, ait olduğu ayın satış rakamlarını ve KDV miktarlarını takip eden ayın 24.üne kadar KDV Beyannamesi ile bağlı oldukları vergi dairesine bildirmek zorundadırlar.*
    Benim sorum şu: Bu şirketler vergi dairesine bildirdikleri bu rakamları neden KAP ta açıklamıyorlar.*
    SPK olarak bu konunun incelenmesi ve bunun zorunlu hale getirilmesi hususunda çalışma yapılması hususunu görüşlerinizi sunuyorum.*
    Bugün itibari ile bütün şirketler haziran ayı KDV beyannamelerini vergi dairelerine bildireli bir hafta oldu. Şirket yetkilileri ve enformasyonu güçlü yatırımcılar bu rakamları an itibari ile biliyorlar ve muhtemelen pozisyonlarını da buna göre şekillendiriyorlardır.*
    Oysa küçük yatırımcılar daha 20 gün bilançoların açıklanmasını bekleyecekler ve bu süre boyunca speküle edileceklerdir.*
    Bu nedenlerle SPK olarak, vergi dairesine sunulan zaten resmi olarak bilinen rakamların, vergi dairesine sunulduğu gün açıklanmasını sağlayarak spekülatör ve manipülatörlerin hareket alanını daraltabileceğinizi düşünüyorum.
    Gereğini yapacağınıza olan inancım tamdır.*
    Arz ederim.

3. Bastılar aşağı

4. Flamanin sapı doğruyu göstermiş yaw

5. Dün 1,50 lere saldir, bugün 1,45 lere ver, Allah belanizzi verecek insallah

ASUS_T00J cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Flamanin sapı doğruyu göstermiş yaw
    O flamanin sapı umarim girer biyerlerine

ASUS_T00J cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Bir kişi de arkadaşım haklısın biz de bir ucundan tutalım dememiş.
    Eee böyle olunca flamanın sapı hep bize döner tabi.
    😀

8. Nasıl tutalım, capital minik yaw olsada 3 4mlyn komple kaldırsak.

Sayfa 139/631 İlkİlk ... 3989129137138139140141149189239 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •