Sayfa 139/346 İlkİlk ... 3989129137138139140141149189239 ... SonSon
Arama sonucu : 2762 madde; 1,105 - 1,112 arası.

Konu: SELEC - Selçuk Ecza Deposu

Evet beyler
    Dün demiştik
    Alcar tavana yürüyor
    Selec deva etkisi ile eksi açtık
    Akşama taban yapabilir belki
    Ama buradan mal satılmaz
    Satacaksınız tepki vermesini beklemek lazim.8 e yaklaşırsa satışlar artar..795 gibi satılabilir
    Teknik olarak
    Ama bilanço iyi gelecek derseniz bekleyin
    Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir

2. Benden 1 lot cikmaz honky...ver 20 tl anlasalim....

3. Borsanın en ucuz kağıtlarından biri.Şahsen , isterse 1 liraya düşsün.Satmayı düşünmüyorum.Mutlaka ama mutlaka değerini bulacak.Daha önceki tecrübelerime ve bilgime göre yazıyorum. 3 aylık iyi gelecek. 6 aylık da iyi gelecek.Bazı arkadaşlar eczane işleri düştü diyorlar.Olabilir.Fakat,asıl hastaneler çok ilaç alıyor.Bence bunu araştırın...

4.  Alıntı Originally Posted by R-E-X Yazıyı Oku
    Benden 1 lot cikmaz honky...ver 20 tl anlasalim....
    vefalı çıktın sn rex,ben onada vermem,,
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

5. itinayla topluyom,sn hönky taban ne zaman yapıcak!!
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

6.  Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    itinayla topluyom,sn hönky taban ne zaman yapıcak!!
    akşam demişsin pardon şimdi okudum,akşama da bişi kalmadı,bekleriz..

7.  Alıntı Originally Posted by ebcim Yazıyı Oku
    Borsanın en ucuz kağıtlarından biri.Şahsen , isterse 1 liraya düşsün.Satmayı düşünmüyorum.Mutlaka ama mutlaka değerini bulacak.Daha önceki tecrübelerime ve bilgime göre yazıyorum. 3 aylık iyi gelecek. 6 aylık da iyi gelecek.Bazı arkadaşlar eczane işleri düştü diyorlar.Olabilir.Fakat,asıl hastaneler çok ilaç alıyor.Bence bunu araştırın...
    120 bin vaka var deniyor...bu insanlar su icerek mi tedavi oluyor...eczane isi nedir ne degildir tahmin etmek guc...bilanco tahminide guc..ilk ceyrek kotu gelmez..ikinci ceyrek belirsiz...

8. Bistte zarar eden sirket ralli yapar kar eden degil...cimentolarin bugun ki durumu spor hisselerin durumu bunu gosteriyor...yatirim yok kumar var bistte...

Sayfa 139/346 İlkİlk ... 3989129137138139140141149189239 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •