Bank of .... hemen hemen her yerde bir numaralı satıcı. Piyasa bunun satışlarını karşılama niyetinde değil anlaşılan. Endeks %1 aşağıda ama tahtaların maşallahı var.
Bank of .... hemen hemen her yerde bir numaralı satıcı. Piyasa bunun satışlarını karşılama niyetinde değil anlaşılan. Endeks %1 aşağıda ama tahtaların maşallahı var.
Bu sattıkları geçen hafta Citi takasına gidenler mi yoksa robotun elindeki mal mı, pek emin değilim. Tam acaba dediğimiz yerde... döndü tüm malı kustu şerro
Bu şeref yoksunu bank of ile basedecek bir babayiğit yok mu, adamlar istediği gibi cirit atıyor.
Hep aynı terane... Bank of ... satışa başlıyor, -400 450 gibi satışlar duruyor, endekse tepki geliyor. Adamın oyuncağı olmuş burası
Bank of un köpeği olmuş hisse Eylül den beri hissedeyim zarardayım Türk borsasına güvenin.adam 15.80/16.10 arası topluyor 16.80/17.30 arası basıyor.pusuda bekleyen uyanık grafik teknik ne derseniz kişiler tamam kağıt uçmaya başladı zamanı geldi deyip kağıda atlıyor hoooppppp tahtacı hemen o gelenlere atlıyor..daha doğrusu tahtacı da demek istemiyorum genelde bank of ve tacirler yapıyor bu işi adam 1 lira fark ile 8/9 aydır al sat ile zengin oldu ben ise mal gibi bekliyorum neden yatırımcıyım=kerizim
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yer İmleri