Sayfa 139/153 İlkİlk ... 3989129137138139140141149 ... SonSon
Arama sonucu : 1219 madde; 1,105 - 1,112 arası.

Konu: Abd'de seçimler yapılmayacak...

1. Arlet Natali AVAZYAN
    @NataliAVAZYAN
    ·
    7d
    Ey kör..!
    Bu yer, bu gök,
    bu yıldızlar,boştur boş..!
    Bırak onu bunu da gönlünü hoş tut hoş..!
    Şu durmadan kurulup dağılan evrende.
    Bir nefestir alacağın oda boştur boş

Ömer Hayyam
    @erefefik

2. Metin Gündoğdu
    @metingunordu
    · 2s
    Dün kontrol amaçlı yaptırdığım Covid-19 testim pozitif çıktı. Sağlık durumum şuan için iyi hamd olsun.
    Arayıp soran, mesaj atan, iyi dileklerini ileten herkese teşekkür ediyorum.
    Dualarınızı esirgemeyin.
    Rabbim bütün hastalarımıza acil şifalar versin.
    ANKARA KUŞU
    @ankara_kusu
    ·
    6d
    Keşke herkes kontrol amaçlı test yaptırabilme imkanına sahip olsa. Geçmiş olsun..
    @metingunordu
    @erefefik

3. Vaziyet
    @vaziyetcomtr
    ·
    1d
    Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. İlhan: "Koronavirüs tanısı konulan kişi sayısı 400 bine yaklaştı. 40 binden fazla sağlık çalışanı enfekte oldu, 100'den fazla sağlık görevlisi hayatını kaybetti. Koronavirüs tanısı konan her 10 kişiden biri sağlık çalışanı."
    @erefefik

4. Haber Ne Diyor?
    @HaberNeDiyor
    "Yalan söylüyor" diyerek Trump'ın konuşmasını kestiler!
    Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) birçok televizyon kanalı, oy sayımında yolsuzluk yapıldığını iddia eden Donald Trump'ın konuşmasını "Yalan söylüyor" diyerek kesti.
    Aytun Çıray
    @TCAytunCiray
    ·
    1 sa
    Seçimlerin siyasi meşruiyeti derken tam da söylediğim budur!
    Doğru haber alma özgürlüğümüz yoksa siyasi meşruiyet yoktur.
    ''Trump yalan söylüyor'' olur mu abi? Seçimlerde hile olduğunu net olarak biliyor, kendi yapıyor hileyi...
    @erefefik

5. https://www.ekonomist.com.tr/dunya/a...yat-verdi.html

Oxford Üniversitesi ve AstraZeneca’nın birlikte geliştirdiği koronavirüs aşısı için tarih ve fiyat açıklaması geldi. AstraZeneca CEO’su Pascal Soriot, toplu aşılamaya yıl sonunda başlanabileceğini, aşının fiyatının da 4 ya da 5 dolar (34-42 TL) bandında olacağını açıkladı.

AstraZeneca’nın CEO’su Pascal Soriot aşıdaki son durumla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. ABD merkezli Bloomberg’e konuşan Soriot, aşının yıl sonunda geniş çaplı olarak uygulama için hazır olabileceğini söyledi.

Yaz aylarında enfeksiyon oranlarının düşmesiyle klinik deneylerin yavaşladığını belirten Soriot, vakaların yeniden artmasıyla ihtiyaç duydukları verilere ulaşma imkanı bulduklarını ifade etti.
    @erefefik

6. SuperHaber
    @superhaber
    ·
    24d
    İngilizlerin 'Hastalanan Putin görevi bırakacak' iddiasına sert yalanlama...

''Tamamen saçmalık''
    İngilizler çok fetbaz abi... Putin'in 2036'ya kadar Rusya'yı yöneteceği yazılıp çiziliyor.
    @erefefik

7. lütfi bergen
    @BergenLutfi
    ·
    8d
    Fransa'da 10 yaşındaki 4 Türk çocuk Hz.Muhammed'e hakaret eden içeriklere tepki gösterdiği için evleri basılarak karakola götürüldü ve 11 saat boyunca sorgulandı.
    @erefefik

8. Abdulhamit Gül
    @abdulhamitgul
    · 14 Kas 2018
    Yargımızın kapasitesini geliştirmek ve uluslararası temsil gücünü artırmak amacıyla gerçekleştirdiğimiz eğitim projesi kapsamında Çin Halk Cumhuriyeti Kamu Güvenliği Üniversitesinde eğitim alan hâkim ve savcılarımızı ziyaret ettik. Kendilerine başarılar diliyorum.
    14 kasım 2018 tarihli bu tweet. Çin'de ne eğitimi alacaklar?
    @erefefik

Sayfa 139/153 İlkİlk ... 3989129137138139140141149 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •