Sayfa 139/419 İlkİlk ... 3989129137138139140141149189239 ... SonSon
Arama sonucu : 3352 madde; 1,105 - 1,112 arası.

Konu: KAREL - Karel Elektronik

1.  Alıntı Originally Posted by Marin Yazıyı Oku
    Bakarsın katarlılar sattıkları hisselerine talip olurlar…ASELSAN bunların hisselerine talip olursa hisse ne gibi etkilenir
    20 milyon lota ne aselsan ne katarlılar talip olurlar hadi oldular diyelim o kadar lotla şirket te söz sahibi olamazlar

2. Bugün Bloomberg tvye çıkaçakmış patronlardan birisi

3.  Alıntı Originally Posted by BakiÇınar Yazıyı Oku
    Bugün Bloomberg tvye çıkaçakmış patronlardan birisi
    Bu çok iyi olur, niyetlerini açıklarlar belki, saati beli mi acaba.
    Şahsen ben her türlü senaryoyu olumlu karşılarım, bedelliyse bedelli, finansmana giden paranın hadi hesabı yok.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

4. Piyasa hattı programına çıkacakmış
    Saatini göremedim
    Mesaj aşağıdaki gibi

Bugun Piyasa Hatti'nda Karel Genel Müdürü Yaman Tunaoglu bizlerle olacak. Hem bilanco hem buyume hedeflerini konusacagiz. Bekleriz. @BloombergHT

5.  Alıntı Originally Posted by 4N1K1H Yazıyı Oku
    Uzun zamandır yazmıyordum. Öncelikle wiper a %100 katılıyorum. Onun dışında yatırımcı olarak başka da kimseyok. Bir aralar hasan kürşad kardeşimiz vardı. O da artık yazmıyor.

Bu bedelli olayına gelirsek. Kurucu ortakları hepsi birden sattığına göre, bedelli haberi çok yakın. Bence karel için gelebilecek en iyi haber. Çünkü öncelikli konumuz kangren haline gelmiş finansman giderleri ve borçlar. Şirket neşteri vurup, kesip atacak. Ben yüksek olacağını düşünüyorum. İnşallah sorunu kökünden çözecek bir oran olur. %400 gibi.

Şimdi herkes diyecek bunlar bizi sövüşlüyor. Öyle bir şey değil bu. Hepimiz ortağız bu şirkete. Herkes hissesi oranında para ödeyecek. Doğan holding kasa tıka basa dolu. Bir ton para kasadan ödeyip katılacak. Kurucu ortaklar gariban hisselerinin 6/1 ni satarak, bedelliye katılıyorlar.
    Size iki örnek; parası olan doğan gibi cepten, kurucu ortaklar gibi parası olmayanlar da 6/1 belki de 7/1 ini satıp bedelliye katılacaklar. Katılmamak delilik olur.
    Sonuçta nasıl katılırsanız katılın ortak olarak kazançlı çıkacaksınız.

Katılmak için şu hesabı yapın. 330milyon usd ciro ile bu sene finansman gideri olmasaydı ne kadar kar yazardık ve bu karla fiyat ne olurdu. Borçlar kaptılınca piyasa buna göre fiyatlamaya hemen başlayacaktır.

Kurucu patronlarımızla empati yapın.
    Yazdıklarınıza noktasından virgülüne kadar tamamen katılıyorum sayın 4N1K1H, ben de yazsam bedelli oran tahmini dahil aşağı yukarı aynı şeyleri yazardım, bence yazdıklarınız çok doğru 👏👏👏, herkesin yatırım anlayışı farklı olduğu için yazacaklarım kısa vadeli yatırım yapanları yanlış yönlendirebilir diye biraz da herkes kendi kararını versin düşüncesiyle yazmak istememiştim, sizinle aynı düşündüğümü ifade etmek isterim. Teşekkürler.

6.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Bu çok iyi olur, niyetlerini açıklarlar belki, saati beli mi acaba.
    Şahsen ben her türlü senaryoyu olumlu karşılarım, bedelliyse bedelli, finansmana giden paranın hadi hesabı yok.
    Piyasa hattı saat 14-15 arası 60 dakika sürüyor

7.  Alıntı Originally Posted by Marin Yazıyı Oku
    Piyasa hattı saat 14-15 arası 60 dakika sürüyor
    Çok teşekkürler.
    Bakalım kafadaki soru işaretleri giderilecek mi.

8. Hisse kote meselesi anlaşıldı, tahmin edildiği gibiymiş, diğer faaliyetlerle ilgili söyledikleri zaten bildiğimiz konular.

Sayfa 139/419 İlkİlk ... 3989129137138139140141149189239 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •