Sayfa 139/186 İlkİlk ... 3989129137138139140141149 ... SonSon
Arama sonucu : 1488 madde; 1,105 - 1,112 arası.

Konu: KONTR - Kontrolmatik Teknoloji Enerji ve Mühendislik A.Ş.

1. Gelir kalemi yok mu derken anlatamadim galiba. o kadar ihale alıyor, batarya satıyor, buradan gelecek paraya düştüyse daha çok işimiz var anlamında söyledim. toplayacak para kontrolmatik için devasa paralar degil ama istediklerine göre vaziyet kötü.

2. Elinde kontrol olmayan yazmasınmış. 😆😆 lan oğlum belkide kontrolü borsaya biz kote ettik. Nereden biliyorsun. Belkide Carisma bizim adamımız. Uzun uzun devlet millet Sakarya yazan kerizma. İnsanlara güvenmeyin kendiniz analiz edin. Senet sahibi taraflı, senetsiz tarafsız olur. 10 gün ve 1 ay önce bütün uyarılarımı yaptım. O zaman 25 lira üzerindeydi. Şimdi 20 lira. Çık işin içinden bakalım çıkacakmısın.

3.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Şirket açısından bedellinin ödemeler dengesine mutlaka faydası olur. Ancak sahibi kesinlikle parasız değil, tersine parayı götüren kişi olarak aynı erdemoğlu gibi zaman içinde ifşa olacaktır. Normalde bedelli kendisinin sattığı senetleri geri alacağı dönemde yapılmalıydı. Yani bu dönem 110 liradan 20 liraya düştüğü dönem olmamalı. Örneğin 110 liradan 20 liraya düştü, yatırımcı bıktı usandı sattı ve Sami azda olsa mal topladı kalan malında bedellide topladı diyecektik. Şimdi saminin başka bir planı var. Kontrol de ki yatırımcı bunu çözmeli. Bu bedelli bu açıdan erken geldi.
    Degisik bir bakis acisi. Artik seytanin avukatligini yapmaya basladik. Bu bedelli hicbir derde deva olmaz sadece olani geciktirir. Cakal Sami nin baska planlari oldugu asikar. Kesinlikle bu bedelliden sonra bir bedelli daha yapacaktir. Burada alamadigi lotlari orada alacaktir. Cakal o kadar ince hesap yapmiski sonraki bedelli %100 olsa bile su ankinin % 400 une denk gelecektir.

4.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Kontrol Malasef 7-8 lirayı görür. Çok insan toplandı ve çok insan zararda. Bunu yapan sistem sonuna kadar gitmek ister. Hektaş ve Sasa kontrolden daha iyi durumdayken yaşattıkları malüm. Tedbirli olun. 20 bin rallisini size izletmesinler, izleyen değil yaşayan olun.
    11 mayısda size kimse küfür etmemiş, hakaret etmemiş. Vardır bir bildiği diyerek gelip paylaşmış, tehlikeyi görmüş. Bizim 28 yıldır bu piyasada insanları bazen derhl hissesinde xsantos gibi hırsızlardan korumak, bazende Sasa da sahibinden korumaktır. Ama özü zarar vermek değil, korumak. Uyarı ne güzel endeks ralli yaparken tedbirli olun demişiz.

5.  Alıntı Originally Posted by Gg1101 Yazıyı Oku
    Degisik bir bakis acisi. Artik seytanin avukatligini yapmaya basladik. Bu bedelli hicbir derde deva olmaz sadece olani geciktirir. Cakal Sami nin baska planlari oldugu asikar. Kesinlikle bu bedelliden sonra bir bedelli daha yapacaktir. Burada alamadigi lotlari orada alacaktir. Cakal o kadar ince hesap yapmiski sonraki bedelli %100 olsa bile su ankinin % 400 une denk gelecektir.
    Bu şirket üzerinde çok sayıda teşvik vardır. Yani kendini amorti etmiştir. Fakat aç gözlü olmak başka bir dava. İnsan nefsi durmaz, sonsuzdur ve hep açtır. Doymak bilmez. Samide durumdan vazife çıkararak bu işleri organize ediyor. Keza senin emkel hissesinde ne işin var Sami.

6.  Alıntı Originally Posted by Gg1101 Yazıyı Oku
    Son olarak su satislar bitsin. Yuksek oranda bedelli bekliyorum sirketten. Patron tahsislide yap(a)madigi mahsubu boylelikle yapmis olur. Boylece hem parasini da kurtarmis olur hemde satilacak pay edinmis olur.
    Elimde cok kucuk bir miktar olmasina ragmen bu basliga yazmayi dusunmuyordum. Ta ki Sami nin parali elemanlari hisse 110lardan 22 lere gelmis halen daha tum olumsuzluklara ragmen guzellemelere devam ediyorlar. Artik dayanamayip yazmak zorunda hissettim. Burada aksi dusuncede olunca gercekleri soyleyince algi yapiyoruz oluyor. Yazdiklarimizdan hangisi gerceklesmedi acaba. 16 Haziran da yapmisim bu gonderiyi.

7. ya Allah aşkına bir sürü yazı.. ortada problem değil problemler sürüsü var ..bir tane çözüm öneriniz yok. şirketin en çok yatırım yaptığı döneme rusya ukrayna savaşı , suriye göçü , deprem , iran israil sevi şmesi girdi .. enflasyan putin için bile türkiye gibi mi olacağız dedirtti. bu eşi benzeri olmayan arge ve beyin gerektiren konular.. madem bukadar vakit ayırıyorsunuz çözüm önerilerinizi bekliyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by carizma Yazıyı Oku
    ya Allah aşkına bir sürü yazı.. ortada problem değil problemler sürüsü var ..bir tane çözüm öneriniz yok. şirketin en çok yatırım yaptığı döneme rusya ukrayna savaşı , suriye göçü , deprem , iran israil sevi şmesi girdi .. enflasyan putin için bile türkiye gibi mi olacağız dedirtti. bu eşi benzeri olmayan arge ve beyin gerektiren konular.. madem bukadar vakit ayırıyorsunuz çözüm önerilerinizi bekliyorum.
    Parali elemanlar nasilda damlamis. Oncelikle sirketteki pozisyonunuz nedir Sayin Carizma. Yatirimci İliskileri mi? Halkla İliskiler mi? Yoksa finansda veya risk komitesinde misiniz? Benim cozum onerilerim var ama bedavaya vermem bu bilgiyi. Sizin gibi elemanlar bu isten ekmek yiyorlarsa ben en azindan 100 katini isterim.

Sayfa 139/186 İlkİlk ... 3989129137138139140141149 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •