"Bant sıkışmalarında iyi al veriyor" ifadenizi anlayamadım. Biraz daha açıklarsanız sizi anlayabilirim.
Normalde haftalık taramayı, çubuk oluşumu cuma günü tamamlandığı için haftanın son gününe saklıyorum. Fakat sorunuza anlık olarak cevap verebilmek için haftalık taramayı da yaparak cevap vermek istedim.
Portföy oluşumu için anlık olarak turuncu zemini, geçmişe dönük bilgiler için sarı zemini ve güncel durumu görmek için de yeşil zemini kullanıyoruz.
Günlük sistemde bant sınırı 1.03 ve haftalıkta da 1.07 olarak belirlenmiştir. Diğer şartlar MACD'in 0 ekseni üstünde AL yada TUT konumunda olmasıdır. (Trigger 2 şartı ile)
DEVA = Günlük olarak 127 bar önce sinyal vermiş ve bant sınırını karşıladığı için portföye alınmıştır. Haftalık olarak ise 50 bar önce sinyal vermiş ve yine bant sınırını karşıladığı için portföye alınmıştır. Bugün itibarı ile günlük portföyde negatif haftalık portföyde pozitif getiri sağlamıştır.
GOODY = Günlük olarak 176 bar önce sinyal vermiş fakat bant sınırını karşılamadığı için portföye alınmamıştır. Haftalık olarak ise 45 bar önce sinyal vermiş ve yine bant sınırını karşıladığı için portföye alınmıştır. Bugün itibarı ile haftalık portföyde negatif getiri sağlamıştır.
Sormak istediğiniz başka bir husus olursa yine cevaplayabilirim.
Yer İmleri