BaBo bu forumun kesintisiz 18 yıllık, En İkinci sevilen, sayılan, takdir edilen, itibar edilen, okunan, yazıları dört gözle beklenen kişisidir.
Lütfen, yeterli donanıma sahip değilseniz sn BaBo ile çelik çomak oynamaya kalkmayın.
Saygılar, sevgiler.
BaBo bu forumun kesintisiz 18 yıllık, En İkinci sevilen, sayılan, takdir edilen, itibar edilen, okunan, yazıları dört gözle beklenen kişisidir.
Lütfen, yeterli donanıma sahip değilseniz sn BaBo ile çelik çomak oynamaya kalkmayın.
Saygılar, sevgiler.
EUR bazlı xu30, xu100 grafiklerini ücretsiz olarak nereden çizdirebiliriz? investing.com da bir türlü beceremedim.
Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayın farukdemir;
Bıkmış abi grafikte öyle bir ihtimal öngörüyor.
Argümanlarınızı ortaya koysanız.
Siz de makro, mikro v.s. bir öngörü yapsanız.
O öngörü üzerinden yazıp-çizebilsek daha güzel olmaz mı?
Not: Temennim Bıkmış abinin analizinde yanılıyor olması. Faizlerin zirvelerini bugünlerde yaşıyor olmamız. Ve en yakın zamanda %5 faiz, %5 enflasyon düzeyine inebileceğimiz bir ülkemizin olması. %99 hissedeyim böyle bir sonuç bana dolar başına en az %150 para kazandırır. Diye de düşünüyorum.
Bu vesileyle Bıkmış Abiye hürmetler.
Biz kucuk yatirimciyiz.
Babo'muzu isirttirmayiz.
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Babo abi içimden geldi şimdi seni tanımam burdan hariç gormuslugum yok borsada fazla param da yok ama hoşuma gidiyor bu alem...
Niye dersen senin gibi mütevazi adamlar sayesinde kaliteli bilgiye ulaşmak okumak ( hemide bedava) )çok iyi .iyiki varsın .....
Birde bakıyorum senin gibi adam bu alemde bir elin parmağını geçmiyor yani bu benim gibi küçücük acemi bir yatırımcı gözüyle neyse ...bunları yukarıda yazılanlara karşılık yazmadım.mutevazi adamsın hakediyor sun iki analiz yapıp karşıt gorusu hor gorenler gibi degilsin iki cizgiyle iki bilgiyle burnu havadakiler gibi degilsin seni 2015 den bu yana takipteyim kuzu emmi ile diyologlariniz falan hepsini okudum yani ....
Saygılar abi ...Allah uzun ömür versin
YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
MECBUREN yatirimci olursunuz.SOROS.
Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
Twitter:
@bikmisbroker=@M_N_Kutan
YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
MECBUREN yatirimci olursunuz.SOROS.
Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
Twitter:
@bikmisbroker=@M_N_Kutan

Euro da 450 görürmüsünüz 2017 de
Yer İmleri