TATGD da hosuma gitmeyen hareketler oluyor....
stop koymayanlar muhakkak koysun ....
daha oncede soyledigim gibi 7.40 a kadar teknik olarak bir anormallik gormuyorum ancak bugun tahtadaki islemler kademelerdeki hareketler hic hosuma gitmedi ...
TATGD da hosuma gitmeyen hareketler oluyor....
stop koymayanlar muhakkak koysun ....
daha oncede soyledigim gibi 7.40 a kadar teknik olarak bir anormallik gormuyorum ancak bugun tahtadaki islemler kademelerdeki hareketler hic hosuma gitmedi ...
arkadaslar TAVHL ve MGROS uzun sure bu portfoyde olacak ...
ama tekrar ediyorum gunluk haftalik hisse alip satmak isteyenler yuzde 3 5 de stop calistiranlar bu topigi takip etmesin ...
yanlis anlamayin size bisey demiyorum kastim kimseye kizmakta degil fakat eger daha kisa yatirim araligi dusunuyorsaniz daha yakin stop kullanirsiniz...
ama benim analiz tarzin yatirim tarzim bu tarz degil .. o yuzden arayis kisa vadeli hsreketlerse benim yorumlarim dogru yonlendirici olmaz
TATGD ...
TATGD MODEL PORTFOYDEN ÇIKMIŞTIR.... ( stop seviyesi 7.68 )
arkadaşlar ben 7.88 maliyetli lotlari stopladim ... teknik olarak 7.40 a kadar sıkıntı gormesemde tahtada hosuma gitmeyen seyler oluyor...
burdan dusebilir cikabilir yuzde yirmi arti eksi yapabilir orasinds degilim ....
ama bir hisse ksdemeler noktasinda ongorulebilirlikten uzaklastigi zaman bende o hisseden uzaklasiyorum ...
Son düzenleme : Aksakal; 31-03-2017 saat: 16:11.
YAZIC da sıkıntı görüyor musunuz sn. Aksakal 20.40 ın altına fazla gitmesi tedirgin etti beni biraz..
bence sıkıntı yok ...
ama şunuda soyleyeyim ...
pozusyonu kapatana kadar birdaha yazici hakkinda yorum yapmayacagim ... cunku yazilacak herseyi yazdim asiri tekrar oluyor ... bazen ben bile ayni mesajimi kopyaladim diye dusunuyorum ... cunku fikirlerin degismiyor....
o yuzden eski yorumlar pozusyon kapanana kadar fazlasiyla yeterli diye dusunuyorum ...
bugun TATGD dagördüğüm gibi ekstrem bir durum olursa tabiiki burdan paylasirim .....
alintilar isinide size devrettim borsa kitaplsrindan veya anilardan faydali paylasimlari buradan paylasirsaniz memnun olurum sayin forumdasim ...
iyi çalışmalar
bol kazanclar
Yer İmleri