-
Eğer bu kağıdın bilançosu duzmeceden ibaret degil gerçekleri yansıtıyorsa son çeyrek bilanço ile sermayesi kadar kâr açıklayacak, şu an % 70 iskontolu rakamlardayız güneş balcıkla sıvanmaz hiçbir kâğıtta bu kadar ısrar etmedim. Sonu nereye çıkacak zaman gösterecek.
Yatırım tavsiyesi değildir
-
Hepimize geçmiş olsun. Bu kağıt yükselmez. Biz de zararı çıkarmayı bırakın Yıllarımızı bile kaybederiz bu hissede. Lanet olsun seni aldığım güne
ASUS_Z00LD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Yine ak yatırım ve yatırım finansman devredeler. Ak yatırım 39 nin satmış, yatırım finansman 39 bin lot almış. Bildiğim tüm beddualari ediyorum. Haberiniz olsun
-
Aynen katılıyorum, hadi kötü bilançolu olsak anlarım hakettik derim ama.... Yazık
-
Bilanço gelince yine paraşütsüz düşmeye hazır olun. Yapacaksa tüm olumlu hareketleri bilanço öncesi yapıyor. Umarım bu defa ters köşe yapar ve 2 tavan gelir. (Kızan bir baba çıkar da tümden çizerse )
-
Selam beyler 4.26 dan bir giriş yaptım herkese hayırlı kazanç dilerim
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Karanlık oda hüsranı ile yüzleştik. Ulan bir kere de 5 kademe yükselerek kapat be
-
Heves etmeyin önce 3.94 görecek. Sonra baskılanıp yükselirse yükselir. Ekranı izleyip sinirinizi yükseltmeyin.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri