4,66 ve 4,71 te cuma günü Osmanlı Tuğrası vardı.
4,79 dan dönmüştü. Hacim çok güzeldi.Yer değiştirmeler yeni alımlar.
Tuğra nın pençesi 5,85 mi 6,30 mu.Her şey süper.
4,66 ve 4,71 te cuma günü Osmanlı Tuğrası vardı.
4,79 dan dönmüştü. Hacim çok güzeldi.Yer değiştirmeler yeni alımlar.
Tuğra nın pençesi 5,85 mi 6,30 mu.Her şey süper.
Bunca kar yazması ve hala Pd/dd 0,39 olmas benim de dikkatimi çekti.
Pek ky de yok gibi bu hissede, bakalım ben de torunlara bırakacak bir miktar alabilirim.![]()
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Rekor bilançoyu eksi yaparak karşılayan bir hisse torunlar gyo.🤔
Elde edilen gelir şirketin kasasına giren nakit değil. 1.3 milyarlık bir yeniden değerleme artışından kaynaklanan gelir var. Bunun fazla bir önemi yok. Asıl önemli olan şirketin kasasına giren para. Geçen seneye göre brüt karı 15 milyon TL artmış. Şirketin elindeki varlıklarına diyecek söz yok ama bu kâr gerçeği yansıtmadığı için hisse yerinde sayıyor bana göre.
Son düzenleme : meddlesome; 28-02-2017 saat: 16:27.
Kâr gerçeği yansıtmıyor demek doğru değil nakit yaratmayan ve temettüye konu olmayan bir değer artış kazancı var desek daha doğru olur. Nihayetinde bu gayrimenkullerin değeri değerleme raporlarına göre belirleniyor ve bu raporlar baz alınarak alınıp satılıyor müşteri bulur bulamaz o ayrı bir konu, şu aşamada şirketin daha çok nakit yaratan ve borç azaltan kârlara ihtiyacı var.
Önceleri sürekli zarar yazan,hisseye müşteri çekmek için, g.menkullerini aşırı değerleyen,gyo lar vardı.
Trgyo öyle bir hisse değil.
Bugün bist 30 u götürdüler diye gyo lar kötü anlamı taşımaz.
Yarın bir haber gelir,hiç anlamayız bu hisse neden bu kadar gidiyor diye.
Sabreden kazanır.Şirket faaliyet raporunda yazmış,2018 sonunda borcu kapatacağız diye.
Yat.tavs.değildir.
Yer İmleri