alıntıdır.
alıntıdır.
aylıkta geçmişe mazi mi diyelim gazimi olalım...
![]()
...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...
Muco sende kripto bas, adı da haramcoin olsun, haramco. Daha büyük düşün..
bist demiski ky.yi bukadar kastiginiz yeter biraz hacim yapinda öyle gelin kapima
![]()
...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...
ustad ilk yayla ikinci yay arasinda iki kere bolunme gecirmis...yani ikinci yasanan yayda milyonlarca cücük lot var bu nedenle hacimin farki normal sanki...
fakat bu gune gelecek olursak bir iki kademe bile olsa yukselirken para cikisi olmasi pek iyiye isaret degil gibi...diger yandan tüm ihlaslarda yuksek acik islemler var bu gün...ihgym dede ciddi acik islem soz konusu...kapandimi bilemem...diger yandan bu gün bir boga sinyali olustu fakat endekste kar satislari gundene gelir ise bu sinyal boga tuzaginada evrilebilir...bakalim nasil olacak yarin...
![]()
Yer İmleri