Sayfa 14/23 İlkİlk ... 41213141516 ... SonSon
Arama sonucu : 180 madde; 105 - 112 arası.

Konu: 2018 krizi için YASTIK ALTI ne tutulmalı ?

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    GÜNEŞE ATEŞ EDENLERİN DİYARI
    Gönderi
    1,154
    Altın tabiki ( hemide fiziki )
    KUMARI HER ZAMAN OYNATAN KAZANIR ! KAZANMANIN ANAHTARI iSE MASADAN ZAMANINDA KALKMAK İLE MÜMKÜNDÜR !!!

Alıntı Originally Posted by ersoydelta Yazıyı Oku
    bu iki ay kapanmadan grafiklerdeki bar göstergeleri kapanmaz hemen işlem yapmaktan çekinmek gerekli
    şelale düşüşü beklentileri çok fazla şu sıralar açığa satarak veya vıop short yaparak satış ne hikmetse kimse önermiyor herkes eldeki satma peşinde bu kadar uyanıkların olduğu yerde vatandaş ne yapsın?

şelaleler akmaya başlarsa ilk hedef 79000
    ben bekliyorum faizlerde yüksek nasıl olsa.

3. grafik 106bin civarından dönmeli veyaadamlar mum grafikte fitil uzatacaklar fitil maksimum +%7 civarı yapabilir.
    bakalım ben her 1000 puan çıkışta bir birim viop basacam ne olacak görecem.

4. bakalım 106 bin civarı dedik ertesi gün %2 prim yaptı.
    bu primlerde vatandaşın nasıl satacağını öğrenmesi etkili oldu vatandaş artık belli bir fiyattan satmıyor SAçılma ile satıyor
    bunları yaptıran grafiksel ARACI kurumlar var ancak her müşteriye vermiyorlar
    saçılma yani scatter emirler verilen bir kurum ile örnek 9,00 TL ile 9,20 tl arasına tek tuş ile her kademeye 10 adet emir belli miktarlar ile satış gönderiyorlar.
    vatandaş böyle yaptıkça inadına yükseltiyorlar ancak ellerinde patlayacak vvatandaş artık keriz değil kime satacaklar malları?

5. temmuz grafikleri daha kapanmadı dikkat

temmuz ayı için grafik kapanışı 31 temmuz pazartesi akşamı olacaktır
    3 işlem günü kaldı diye hesaplasak
    her gün %5 düşsek 90bin lere dayanırız.
    #############
    en çok güldüğüm konu:almanya bize ambargo koyacakmış
    otomobil mi satmayacaklar bize?

bence biz almanyayı protesto edelim ve onların otomobil markalarını alanları terörist ilan edelim böylece 2 yıl kimse alman malı araç almaz almanlar kapımıza yalvarmaya GELİR.
    ################

6. Gübre. İyi ısıtır.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

7. XU100_LINEER_AYLIK_EYLÜL_2017tahmin:

https://i.hizliresim.com/PrNVdO.jpg

##########################

31 temmuz pazartesi temmuz ayının son günü grafiğe etkisi %7 düşşek şekildeki gibi olur.

benim agustos beklentim grafikteki gibi teknik destek olan 89bin lere kadar inmesek te 94-92 bin yakarız

buralara gelmemiz inanılması güç bir olay,fiyatlar şişkin ,elini süren yanacak
    benim gibi açık taşıyanlar sabır ile durursa pozisyonları 95bin altından kapatabilir.

daha da çıkmaya gücü yok zaten borsanın teknik kırıldı gibi gösterirler en fazlasıyla böylece vatandaş atlar hemen
    bunun için güçlü bir alımla 112500-115bin bandına çalışması gerekli
    oraya kadar çıkarsa agustos grafiği yine daha sert kırılır.ve açık satışlar tavan yapar profesyoneller elleri parmakları tuşlarda bekliyor satmak için kim alacak bu kadar kuvvetli aldıkları her mal dünya kadar faiz zararı faizler %15 lerde?
    yüzde 20ler konuşuluyr ekim ayında..

medya 2019 kriz sinyalini siyasilerilerin konuşmalarını alt yazı geçerek veriyor
    başlıklara diikat ettiniz mi"2019 yılına dikkat çok zor geçecek"
    ##################33

Sayfa 14/23 İlkİlk ... 41213141516 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •