Ceyhun Aşirov
@CeyhunAsirov
#SONDAKIKA
Ermenistan:Azerbaycan ve Türkiyeyi durdurun bize soykırım yapıyorlar.
Ceyhun Aşirov
@CeyhunAsirov
#SONDAKIKA
Ermenistan:Azerbaycan ve Türkiyeyi durdurun bize soykırım yapıyorlar.
@erefefik
Alphan ManasCem Say
@say_cem
·
9s
Seyyar satıcı problemini 50 Soruda Yapay Zekâ kitabımda anlatmıştım. İdeal çözümü (veya ondan taş çatlasa %0,8 daha pahalısını) bulma garantisi olan hızlı bir algoritma bulana bir milyon dolar ödül var. Bu özelliğe sahip bir algoritmanın var olmadığını kanıtlayana da.
@alphanmanas
·
12d
"Gezgin Satıcı Problemi"ni bir Türk çözdü. Nokta sayısı kaç tane olursa olsun çözüm saniyenin altında oluyor. Çok yakında duyurusu yapılacak.
@say_cem
@serefoguz
@erefefik
PırıltılarIssızPırıltılar
@mustafakura2
·
17s
Vallahi en güzeli platonik aşk,
dert yok,tasa yok.
Az önce ayrıldım haberi yok
@erefefik
https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/...ilacak-1772698
Bu haberle ilgili soruşturma açılmalı.Hatay'daki yangın bölgesinde maden projesi yapılacak!
@erefefik
sedaegemehmetAbdullah T.R #coronavirus
@TraderAT12
·
3s
#coronavirus #koronavirus
15 Ekim 2020 'den itibaren günlük tablolarda Vaka/Hasta ayırımı yapılmadan, tüm pozitif test edilenler tabloda yer alacak
Halimiz nicedir o zaman bakmak gerek,şu anda ki veriler ile fikir yürütmek falcılık oluyor
@sedaegemehmet
·
2s
Hocam bir arkadaşımız 40 yaşında gayet sağlıklıydı perşembe günü uykuda kalp krizi geçirdi rahmetli oldu. Ölümün ardından covid pozitif çıktı yani hiçbir semptom göstermemiş ama covid kalbi etkilediği için ani bir ölüm oldu. Çok üzgünüz.O bir hasta değildi ama covid sebepli öldü.
@erefefik
Moruk abi, bir hesap yapmıştım ve vaka sayısı aynen hesapladığım aralıktan dönmüş, düşüşe geçmişti. Geçtiğimiz nisandı galiba.
Ama hesaplanamaz.
Haklısın ölene kim test yapacak?
@erefefik
Ben sadece şunu gözlemledim abi
Ufakken zatürre ağır bronşit geçirenlerin akciğerde bazı reseptörler idmanlı olduğundan daha dirençli olduklarını sanıyorum ispat edemem tabi
Onun dışı genç kitle atlatıyor da ileri yaşlar sıkıntı yaşıyabiliyolar
Yer İmleri