aldırmak istemeseler tavandan kimseye zırnık koklatmazlar ..daha önceki tavanlarda nasıl olduysa ,dün aldırdılar
bugünü iyi izlemek lazım
kimseye bedava para dağıtmazlar
aldırmak istemeseler tavandan kimseye zırnık koklatmazlar ..daha önceki tavanlarda nasıl olduysa ,dün aldırdılar
bugünü iyi izlemek lazım
kimseye bedava para dağıtmazlar
Sali ya da carsamba tavan acmasini bekledim borsa cok dusup diger ikisine fazla satis gelince anca bugun acti .Ama tavan gitmeye devam ediyor. Sirket hala 1 .milyon lotu satmadi.Soyledik orcay ve egepo nun %60 civari yukseldigi yerde bu daha cok yukselecektir .%77 yapti .Ekledigimiz den %10 kardayiz etti %87 .Tavan da 1.6 milyon .Ustelik orcay ve egepo yukselise gecti yine 2 gundur buda buna iyi yansir . Dusersen de azar azar alirim .Diger teknolojiler gibi 2 ye 3 e 4 katla o zaman veririm .Hayirlisi
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Bu mesajdan önce çaktırmadan subliminal olumsuz imalarda bulunan muhterem, bu mesajdan sonra kağıdı güzellemeye başlamış. Niye çünkü malını aldı ya hergün güzeller şimdi.. satarsa da kötüleme başlar.. Piyasa bunlarla dolu..
Bu kağıdın yolu uzun dostlar, günlük hareketlere bakmayın orta vade düşünün ben dahil kimsenin gazına gelmeyin..
Yer İmleri