Sayfa 14/1002 İlkİlk ... 412131415162464114514 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 105 - 112 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

1. Başlık sahibi açmamış buralar karışacak sanırım hayla alamet değil

Bu arada altın üye yapmışlar en azında 1 kilo cep boy külçe beklerdik ama yok hiç ses

Ons altın, sarı mı kırmızı mı, bütün mesele burda...ytd

Yani, yeni bir zirve gelmeyecekse bile en azından bir flat X gelir mi beklentisi...zor anlamak..DXY, US10Y, hepsi sınırlarda hala..YTD

3.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Sn Ressam,

Hayyam hoca var (Kıratlı) Hacettepenin hocası...bir de Ahmet Akman hoca var..700 civarı ücretler..Ahmet Hocada tomografi cihazı da var 400-500 de o sanırsam..bir de Ankara Üniversitesinden Ahmet Kaan Gündüz var, onda da tomografi var, ameliyat v.s. olursa Kaan hocayı tercih etmeli...bunlar üçü de kendi alanında süper olanlar..

Göz dibi muayenesi, sarı nokta, glokom onlara baktırın, tomografi çektirin...bir şey yoksa, yaşlılık deyip geçecekler, varsa erken tedaviye başlarsınız, tedavileri yok bunların ama geciktiriliyor ilerlemesi v.s.

Geçmiş olsun..
    Verdiğiniz güzel bilgiler için teşekkür ederim.

Antalya Valiliği, koronavirüs salgınından vatandaşları korumak ve virüsün yayılımını engellemek amacıyla İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulunca yeni bir karar alındığını açıkladı.

Valilikten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

*İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu, korona virüs (Covid-19) kapsamında alınacak tedbirleri kararlaştırmak amacıyla 1593 sayılı Umumi Hıfzıssıhha Kanunu’nun 26. maddesine istinaden 08.09.2021 tarihinde gerçekleştirilen olağanüstü görüşmede aşağıdaki kararları almıştır.

İl Hıfzıssıhha Kurulumuzun 09.08.2021 tarihli ve 2021/46 nolu kararının 2. maddesinin Antalya İl Sağlık Müdürlüğü ile bağlı kurum, kuruluşlarında görev yapan tüm personelden halen yıllık izinde olanların yıllık izinlerinin (şua izni dahil) iptaline, yeni yıllık izin taleplerinin ise ikinci bir talimata kadar durdurulmasına/iptal edilmesine, İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulumuzca 5442 sayılı İl İdaresi Kanunu’nun 11/C maddesi ve 1593 sayılı Umumi Hıfzıssıhha Kanunu’nun 27. ve 72. maddeleri uyarınca 08.09.2021 tarihinde oybirliği ile karar verilmiştir. Tüm kamuoyuna ve vatandaşlarımıza duyurulur./ Haber Global

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

5. antalyada şuan yogun bakım doluluk oranı yüzde 90

Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Ons altın, sarı mı kırmızı mı, bütün mesele burda...ytd

Yani, yeni bir zirve gelmeyecekse bile en azından bir flat X gelir mi beklentisi...zor anlamak..DXY, US10Y, hepsi sınırlarda hala..YTD

Pis teneke hep kırmızı hep kırmızı ondan bir halt olmaz sn achiles.Bu satanistler yeminliler altına gümüşe gün yüzü göstermiyecekler ben pes ettim .Ne diyeyim yanılmışız bey yamanmış kabul etmek lazım.

7. Elektrik çok gelenler şikayet edenler için dip not internet modemler yaklaşık 18-20 TL çekiyor bilginize . Geceleri ve gündüzleri kapatmak bir çözüm olabilir .

Adam sniper gibi grafiklere bile tek gözü kapayıp bakıyor.
    Eeee mikrofon kocaman olunca doğal.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

Sayfa 14/1002 İlkİlk ... 412131415162464114514 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •