Sayfa 14/92 İlkİlk ... 412131415162464 ... SonSon
Arama sonucu : 733 madde; 105 - 112 arası.

Konu: KONKA Konya Kağıt Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1. Sakatlanmalara karşı hakem oyunu durdurdu.Abartmayın sakin olun dedi.Alınan kararlara göre alan satanlar olacak.Duruma göre takibimiz devam edecek.

2.  Alıntı Originally Posted by mirit131 Yazıyı Oku
    IHAAS.E, ISFIN.E, KONKA.E, MIPAZ.E ve PAGYO.E payları 12 Mayıs seans sonuna kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecek

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Konkadan bağımsız ve genel olarak söylüyorum.Bu yasaklanan kararların uygulaması eğer yatırımcıya zarar veriyorsa o zaman bu açığa satış ve kredili işlemler her zaman zararlıdır.Sadece hisse çıkarken değil düşerkende ve her zaman . O yüzden bana göre k.y. ya eşit yarışma imkanı vermeyen bu kurallar tamamen kaldırılsa iyi olacak . Robotlarda aynı şekilde.Tabiiki şimdi denecektirki kardeşim bütün dünyada bu böyle Amerikada da, bizdede böyle oluyor.Bunlar işlem hacmini artırıyor. Böyle olacak. Bende diyorumki arkadaş bizde farklı bir iş yapalım .Bize özgü olsun,bize orijinal olsun. Bu o kadar zormudur?

3.  Alıntı Originally Posted by yarasa Yazıyı Oku
    Konya kağıt kendi gücü ile hedefine doğru kararlı bir şekilde gidiyor. Satan firmaların bırakmaması, dönüp geri alması, seansların alış ağırlıklı kapanması şimdilik bize bunu gösteriyor. Herkesin kendine göre biçtiği bir fiyat vardır ama bakalım piyasa ve oyuncular konkayı nasıl fiyatlayacak.
    İlgi ile izlemeye devam ediyoruz.
    önümüzdeki çeyrekte de güzel bir bilanço yollarsa ?? bu hisse efsane olur...konka son bilanço ile finansallarını çok güçlendirdi...döviz stoğu çok harika...şirketin hedeflerinden biri de yurtdışından ithal edilen bir kağıt ürününü üretmek idi...şu anda bu günkü finansallar ile bunu rahatlıkla yapabilir diye düşünüyorum...bunu da yaparsa konka gerçekten de ciro ve kar olarak çok büyür...o vakit borsada fiyatı çok ilginç yerlere çıkabilir...

iştiraki golda gıdadan da güçlü temettü takviyeleri gelirse konka bu yıl borsada kendinden çok söz ettirebilecektir...ben de merakla izliyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. Ben artık iyice ikna oldumki bu borsa ve sermayenin halka açilma mavallarının küçük yatirimciyi ütülmeye çağirilmasindan başka bir şey değil..sanki birileri birikimlerinden kısıp şirketlere ortak olup pay değerlemesi dahil kazanç elde etmek isteyen ky nın kazanmasını istemiyor....
    Önce oku sonra aklini kullan aklini kullanarak aldığın hisse düşerse de ona buna saldirma kimse sana zorla hisse aldirmaz sığır aleyhisselam

5.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    önümüzdeki çeyrekte de güzel bir bilanço yollarsa ?? bu hisse efsane olur...konka son bilanço ile finansallarını çok güçlendirdi...döviz stoğu çok harika...şirketin hedeflerinden biri de yurtdışından ithal edilen bir kağıt ürününü üretmek idi...şu anda bu günkü finansallar ile bunu rahatlıkla yapabilir diye düşünüyorum...bunu da yaparsa konka gerçekten de ciro ve kar olarak çok büyür...o vakit borsada fiyatı çok ilginç yerlere çıkabilir...

iştiraki golda gıdadan da güçlü temettü takviyeleri gelirse konka bu yıl borsada kendinden çok söz ettirebilecektir...ben de merakla izliyorum...
    keko kaymağını yıyen yedı..7-8 tlden alarak..malıyetlerı çok aşağıda kaldı hisseyı taşıyanların..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

6.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku

Konya kağıt beklentilerinin gerçekleşme ihtimali çok yüksek bir hisse gibi görünüyor. Yukarda yazılan olumlu görüşler ,mevcut bilanço ve gelecek bilançolarla aynı zamanda kağıt sektörünün şu anda en avantajlı hissesi konumundadır.
    Bence tahtada bir çıkıştan ziyade , henüz ısınma ve yer tutma hareketleri devam ediyor. Neler olur ya da neler olabilir. Bunları tabiiki ilerleyen zamanda göreceğiz.Ama netice ne olursa olsun şahsen gelişmeleri elimde hisse ile izlemek düşüncesindeyim.

7. İki hisseden çok umutluyum..acsel ki muhtesem bir bilanço getirdi..sıra konka da..haydi konka bir zamanlar kartonsan da olduğu gibi çok güzel yerlere...
    Önce oku sonra aklini kullan aklini kullanarak aldığın hisse düşerse de ona buna saldirma kimse sana zorla hisse aldirmaz sığır aleyhisselam

8.  Alıntı Originally Posted by krokodil Yazıyı Oku
    İki hisseden çok umutluyum..acsel ki muhtesem bir bilanço getirdi..sıra konka da..haydi konka bir zamanlar kartonsan da olduğu gibi çok güzel yerlere...
    İlk çeyrek bilancosunda da güzel bir sonuç ortaya koyabilirse ??? Konka bir efsaneye dönüşebilir..üstelik de temeli olan bir efsane....ben de merakla izliyorum...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Sayfa 14/92 İlkİlk ... 412131415162464 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •