Sayfa 14/104 İlkİlk ... 412131415162464 ... SonSon
Arama sonucu : 826 madde; 105 - 112 arası.

Konu: YONGA - Yonga Mobilya

1. Ölü sayfa canlandı bol sohbetler

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. 2-3 yıldır gelen giden yoktu Allahtan tatar geldi de canlandı buralar e adam bulunca konuşuyoruz iyi oldu beeee.

3. Senin fikrin nedir çınar yonganın geleceği açısından.

4. piyasada toplam 1430 lot var

5. O kadarını biliyoz misal ocak ayında toplam 52 lot işlem görmüş.Haberin düştüğü gün 74 lot ile sonrasında 8 ve ertesi gün 38 lot ile tavan oluyor.Akabinde 507 tl den 260 lot 609 tl ve 340 lot luk işlem olyur.Bence hisseyi taşıyacaklar ortalama alsak 550 tl den anca girdiler.Böyle kolay yükselen bir hisse buralarda kalmaz.Haaaaa kolay çıkartırlar ama bu hisseden çıkmalarıda bi okadar da zor olur.Yatırım amaçlı değildir.Sıkıntıdan yazılmıştır.

6.  Alıntı Originally Posted by viking Yazıyı Oku
    Tavsiyen için teşekkürler benim bahsettiğim senelrede afyon sabancı da değildi kimindi hatırlamıyorum bana kumarbaz demişsin valla çok güldüm inan güldüm niye biliyormusun beyaz filo alıyorsun sonra bana kumarbaz diyorsun ikimizde kumar oynuyoruz farkı ayrı masalara oturmuşuz üç beş sene evvel 1 tl altı olan hisse 120 tl olmuş yani yonga dan hesaplar isek 30 bin tl olmuş yonga ama hala alman gibi.Sevdim seni rulete devam
    Yahu viking kardeşim beyazın fiyatı oturdu.....Yonganın ise daha oturmadı......Fiyatlar otursun 1000 tl üzerinde yine alacağım yongadan.....!!!

Bak bir de yeşil var....Ondan da alacağım ,gözaltından çıkış ve wowwo halka arz hikayesi var onun....Orada da her an bir atak bekliyorum.....!!!!

7. 1 tl bile değilken 25 olan dimi.Bak bana kumarbaz dedin ya sen rus ruleti oynarsın yeşilde.Ellerindeki malı çıkmak için ana pazara geçişi kullanırlar.Aman diimmm dikkat et.Valla pes😎😂😂

8.  Alıntı Originally Posted by çınar33 Yazıyı Oku
    Ölü sayfa canlandı bol sohbetler

Alıntı Originally Posted by viking Yazıyı Oku
    2-3 yıldır gelen giden yoktu Allahtan tatar geldi de canlandı buralar e adam bulunca konuşuyoruz iyi oldu beeee.
    Arkadaşım ben bilirsinizdir eski borsacıyım....Çok küçük parayla girip büyük paralar kazandım borsada...Nasipmiş herşey.....2015 7 HAZİRAN SEÇİMlerinden önce ''KOALİSYON OLACAK,ÜLKE GÖÇECEK '' diye malların çoğunu satıp parayı arsaya çevirmiştim....Sonra da kalan parayla süs tavuğu işine girdim.Girdim ama çıkamadım.20-30 bin tl yatıracaktım,140 bin tl yi buldu....2.5 yıldır borsada parasız kaldım....Burası Antalya merkez köyü.Aldığım arsaları satıp borsaya atmak büyük kumar oynamak demek....2 çocuk var sonuçta...Satmam da ,çünkü tavan oldu,düzeltme yapar tehlikesi yok.Devamlı dğerleniyor....Ama parasız kaldım borsada......İşi iyice büyüttüm,sabrettim ....Şimdi birkaç aydır Iraklılara süs tavuğu satıp satıp borsaya yatırıyorum....!!!!

2010-2015 arası 5 sene hergün Antalya ya özel seans odasına gidiyordum....Şimdi ise matrix e abone oldum,evden bilgisayardan takip ediyorum borsayı.....Hergün ise toplamda tavuk ve civcivlerin bakımı için 1.5 saatimi ayırıyorum.....Şimdi de tavukların yanından geldim...!!!

Burada hergün bilisayarın başındayım....Muhabbet bu yüzden .....Yani başka bir iş yapmıyorum.....Boşlukta da yazıp duruyorum....!!!Beyin jimnastiği yapmış oluyorum bu topiklerde...Kendimi motive ediyorum hisselere bu şekilde....!!!!

Sayfa 14/104 İlkİlk ... 412131415162464 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •