Ayilar olarak kendimizden cok eminiz, pusuda siper kazdık, mangal yaptik, oyalaniyoruz şimdilik...
Boğalar birden saldırırsa cok fena yakalanı riz 🙂
Ben aylik grafige bakmadim hic...
Büyük zaman dilimi olarak haftalık grafiği
Küçük zaman dilimi olarak ise günlük grafiğe baktım
O yüzden şu anda o paritede işlem yapıyor olsaydım hala satış yapıyor olurdum
Film nasıldı????
Şimdi gelelim filme
Mutlaka gidin. Konusu ilk film ile birebir aynı. Yeni birseyler katmamışlar.. Ama kiyaslama yapmadan izleyin.. Görsel bir şölen var.. Buna odaklanın. Denizi seviyorsanız suyun içindeki sahneler muhteşem.. Ben çok seviyorum yazin sudan hic cikmam.. Mest oldum izlerken
Savaş oyunlarını seviyorsunuz siz bu da savaş filmi.. Hoşunuza gidecek..
Ayrıca sinema başlı başına harika bir olay.. Kendinize bir güzellik yapın derim
Filmin devamı gelecek belli ki..
Bizim muhitteki ucuz sinemada film gosterimde degil. Sanırım herkes izledikten sonra gösterime çıkacaklar.
ben bu mesajları yazarken kediler bir taraftan sağımı solumu tırmalıyor Hadi yatalım gibisinden. Küçük olan bugünlerde büyüme çağında, o yüzden fazla protein sentezliyor herhalde vücudu. O kadar çok gaz çıkarıyor ki tahmin bile edemezsiniz. Burnumun kemiği sızlıyor o gaz çıkardığında.
Madem bu kadar guzel ... Sinemaksimumdan bakayim
O filmin birincisine ben gerçekten bayıldım. Görsel anlamda değil verdiği mesaj anlamında da çok hoşuma gidiyordu. Hatta o dönemde Ben hala okuldan mezun olmamıştım, bir tane derste sunum yapıyorken o filmden örnekler vermiştim ve hocanın çok hoşuna gitmişti 🙂
Güzel bir günün ardından ben kendime bir sürü jelibon aldım, TV yi açtım birazda belgesel izleyip uyuyana kadar tembellik yapicam..
İyi geceler![]()
Evet ya kediler gaz çıkarıyor.
İşiniz zor
Benim ki de napiyor biliyor musunuz.. Gece sürekli oyun oynuyor.. Uykum bölünüyor.. Yatağımdan kalkıp neyle oynuyorsa alıyorum patilerinden. Kesintisiz uykuya hasret kaldim![]()
Jelibon jelibon jelibon
İyi geceler![]()
Yer İmleri